|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 7:55 am
Eurina Vam Akiko Tamashii Karinaa~ ty mi w ogole nie wychodzisz gonk czesc Eurina :] Wygladasz tak.... artystycznie! smile 3nodding ja ? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 7:57 am
Akiko Tamashii Eurina Vam Akiko Tamashii Karinaa~ ty mi w ogole nie wychodzisz gonk czesc Eurina :] Wygladasz tak.... artystycznie! smile 3nodding ja ? surprised patrz-> koszulka pochlapana farba smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 7:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:00 am
dzisiaj bylo ciekawie ^^ pojechalam do miasta i przypadkowo napotkalam spojrzenie chlopaka na sobie. wymiana usmiechu... kilka minut pozniej wszedl za mna do sklepu i zaczelismy gadac ^^ 1,5h spedzone przy goracej czekoladzie z obcym gosciem. super razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:01 am
Eurina Vam Akiko Tamashii Eurina Vam Akiko Tamashii Karinaa~ ty mi w ogole nie wychodzisz gonk czesc Eurina :] Wygladasz tak.... artystycznie! smile 3nodding ja ? surprised patrz-> koszulka pochlapana farba smile wink czesc Ibris :] Kari~ nie wychodzisz mi gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:02 am
Ibris dzisiaj bylo ciekawie ^^ pojechalam do miasta i przypadkowo napotkalam spojrzenie chlopaka na sobie. wymiana usmiechu... kilka minut pozniej wszedl za mna do sklepu i zaczelismy gadac ^^ 1,5h spedzone przy goracej czekoladzie z obcym gosciem. super razz whee uuuuuuuuuuuuu~ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:04 am
Ibris dzisiaj bylo ciekawie ^^ pojechalam do miasta i przypadkowo napotkalam spojrzenie chlopaka na sobie. wymiana usmiechu... kilka minut pozniej wszedl za mna do sklepu i zaczelismy gadac ^^ 1,5h spedzone przy goracej czekoladzie z obcym gosciem. super razz heh pozazdroscic XD wink i zycze powodzenia!!! Aki- odpocznij whee pewnie za duzo rysowałaś i zmeczona jestes wink spokojnie biggrin na pewno wyjdzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:05 am
Aki, a moze sprobowalabys narysowac cos na wzor historyjki Gambino na na świeta, tyle tylko, ze w rolach glownych wystapilyby osoby z naszej gildii? wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:06 am
ktos z forum powiedzial mi, zeby nie rysowac na sile. wtedy nic nie wychodzi ^^" i mial racje. jak odpoczelam to mnie taka wena dobra, ze hey XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:08 am
Ibris ktos z forum powiedzial mi, zeby nie rysowac na sile. wtedy nic nie wychodzi ^^" i mial racje. jak odpoczelam to mnie taka wena dobra, ze hey XD Ja czasami potrafie wycierac 7 razy to samo zanim wyjdzie mi to, co sobie wyobrazilam. Ale sa dni kiedy tylko mach-ciach i juz gotowe! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:09 am
Ibris ktos z forum powiedzial mi, zeby nie rysowac na sile. wtedy nic nie wychodzi ^^" i mial racje. jak odpoczelam to mnie taka wena dobra, ze hey XD nio wlasnie ^^ ja rysuje tylko wtedy gdy mam wene XD ale ostatnio bardzo mało rysowałam, tylko jakies szkice ^^" w ferie to nadrobie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:09 am
Miss_Karina Ibris dzisiaj bylo ciekawie ^^ pojechalam do miasta i przypadkowo napotkalam spojrzenie chlopaka na sobie. wymiana usmiechu... kilka minut pozniej wszedl za mna do sklepu i zaczelismy gadac ^^ 1,5h spedzone przy goracej czekoladzie z obcym gosciem. super razz heh pozazdroscic XD wink i zycze powodzenia!!! Aki- odpocznij whee pewnie za duzo rysowałaś i zmeczona jestes wink spokojnie biggrin na pewno wyjdzie biggrin duzo nie rysowalam.........tylko Dayokun'a narysowalam :/ a ty to zawsze mi nie wychodzisz razz ale zobaczymy pozniej Eurina........moglabym ale bym musiala miec na to pomysla XD Ibris........wiem, tez uznaje "nic na sile" ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 8:10 am
Eurina Vam Ibris ktos z forum powiedzial mi, zeby nie rysowac na sile. wtedy nic nie wychodzi ^^" i mial racje. jak odpoczelam to mnie taka wena dobra, ze hey XD Ja czasami potrafie wycierac 7 razy to samo zanim wyjdzie mi to, co sobie wyobrazilam. Ale sa dni kiedy tylko mach-ciach i juz gotowe! biggrin takie dni lubie najbardziej biggrin i takie mialam przez ostatni czas. widac samotnosci i zly nastroj robia swoje... stworzylam 3 prace, z ktorych jestem bardzo zadowolona ^^ i wreszcie zaczelam bawic sie swiatlocieniem. Karin, pokaz mi kiedys cos swojego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|