|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:29 am
Rynn the Vampire Cień jest zbanowany przez Kukusa, więc nie dziwota że tu nie zagląda ;> Można go znaleźć na jego sklepiku - link jest w moim... 3nodding heart Pojawi sie tu kiedys?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:29 am
Rynn the Vampire Cień jest zbanowany przez Kukusa, więc nie dziwota że tu nie zagląda ;> Można go znaleźć na jego sklepiku - link jest w moim... 3nodding heart zbanowany? czemu? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:30 am
Shinn-chan Rynn the Vampire Cień jest zbanowany przez Kukusa, więc nie dziwota że tu nie zagląda ;> Można go znaleźć na jego sklepiku - link jest w moim... 3nodding heart Pojawi sie tu kiedys? ależ inteligentne pytanie XD jak ma się pojawić skoro jest zbanowany? Katka, a nie wiem, pożarli się o coś z Kukusem i go zbanował...ehh..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:30 am
Shinn-chan Katka1989 Shinn-chan Katka1989 Shinn-chan Listy mnie zgubily stare bo mam swiadomosc, ze musze je kupic ja zawsze kupuję ze 2 listy, a przecież mam "tyle kasy" blaugh Mam swietny pomysl, z okazji dnia dobroci dla Shinn-chanow mozesz mi zarobic kase 3nodding marzenie ściętej głowy sweatdrop nie jestem wymagajacy... tak jakos 200k mi wystarczy czy ja wyglądam jak akcja charytatywna? stare sama potrzebuję kasy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:32 am
Rynn the Vampire Shinn-chan Rynn the Vampire Cień jest zbanowany przez Kukusa, więc nie dziwota że tu nie zagląda ;> Można go znaleźć na jego sklepiku - link jest w moim... 3nodding heart Pojawi sie tu kiedys? ależ inteligentne pytanie XD jak ma się pojawić skoro jest zbanowany? Katka, a nie wiem, pożarli się o coś z Kukusem i go zbanował...ehh.. Mialem na mysli, czy kiedys zostanie odbanowany?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:32 am
Shinn-chan Mialem na mysli, czy kiedys zostanie odbanowany? Taaa, jak Kukus przestanie być modem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:33 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:36 am
Rynn the Vampire Shinn-chan Mialem na mysli, czy kiedys zostanie odbanowany? Taaa, jak Kukus przestanie być modem xd Pa pa Kati
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:43 am