|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:16 am
Shinn-chan Tez chce miec tyle kasy crying niewykonalne blaugh sprzedałam NM Scarfa, żeby kupić AFK xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Shinn-chan Tez chce miec tyle kasy crying ja tez razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Shinn-chan Tez chce miec tyle kasy crying niewykonalne blaugh sprzedałam NM Scarfa, żeby kupić AFK xp Ja nigdy na NS nie uzbieralem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:17 am
Shinn-chan Katka1989 Shinn-chan Tez chce miec tyle kasy crying niewykonalne blaugh sprzedałam NM Scarfa, żeby kupić AFK xp Ja nigdy na NS nie uzbieralem crying to nie trzeba szastać kasa na prawo i lewo tylko dobrze inwestować razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:18 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:20 am
Katka1989 Shinn-chan Katka1989 Shinn-chan Tez chce miec tyle kasy crying niewykonalne blaugh sprzedałam NM Scarfa, żeby kupić AFK xp Ja nigdy na NS nie uzbieralem crying to nie trzeba szastać kasa na prawo i lewo tylko dobrze inwestować razz Listy mnie zgubily stare bo mam swiadomosc, ze musze je kupic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:21 am
Shinn-chan Listy mnie zgubily stare bo mam swiadomosc, ze musze je kupic ja zawsze kupuję ze 2 listy, a przecież mam "tyle kasy" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:24 am
Katka1989 Shinn-chan Listy mnie zgubily stare bo mam swiadomosc, ze musze je kupic ja zawsze kupuję ze 2 listy, a przecież mam "tyle kasy" blaugh Mam swietny pomysl, z okazji dnia dobroci dla Shinn-chanow mozesz mi zarobic kase 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:24 am
Shinn-chan Katka1989 Shinn-chan Listy mnie zgubily stare bo mam swiadomosc, ze musze je kupic ja zawsze kupuję ze 2 listy, a przecież mam "tyle kasy" blaugh Mam swietny pomysl, z okazji dnia dobroci dla Shinn-chanow mozesz mi zarobic kase 3nodding marzenie ściętej głowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:25 am
Katka1989 Shinn-chan Listy mnie zgubily stare bo mam swiadomosc, ze musze je kupic ja zawsze kupuję ze 2 listy, a przecież mam "tyle kasy" blaugh ja ostatnio kupiłam dwa i dwa dostałam XD gdybym wiedziała to bym oczywiście nie kupowała razz jeden wygrałam w konkursie a drugi podarował mi przyjaciel ^^; ale dobrze się stało bo mogłam dać Cieniowi heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:26 am
Rynn the Vampire Katka1989 Shinn-chan Listy mnie zgubily stare bo mam swiadomosc, ze musze je kupic ja zawsze kupuję ze 2 listy, a przecież mam "tyle kasy" blaugh ja ostatnio kupiłam dwa i dwa dostałam XD gdybym wiedziała to bym oczywiście nie kupowała razz jeden wygrałam w konkursie a drugi podarował mi przyjaciel ^^; ale dobrze się stało bo mogłam dać Cieniowi heart A właśnie, jak tam Kage? Strasznie dawno go tu nie widziałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:26 am
Katka1989 Shinn-chan Katka1989 Shinn-chan Listy mnie zgubily stare bo mam swiadomosc, ze musze je kupic ja zawsze kupuję ze 2 listy, a przecież mam "tyle kasy" blaugh Mam swietny pomysl, z okazji dnia dobroci dla Shinn-chanow mozesz mi zarobic kase 3nodding marzenie ściętej głowy sweatdrop nie jestem wymagajacy... tak jakos 200k mi wystarczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:27 am
Katka1989 Rynn the Vampire Katka1989 Shinn-chan Listy mnie zgubily stare bo mam swiadomosc, ze musze je kupic ja zawsze kupuję ze 2 listy, a przecież mam "tyle kasy" blaugh ja ostatnio kupiłam dwa i dwa dostałam XD gdybym wiedziała to bym oczywiście nie kupowała razz jeden wygrałam w konkursie a drugi podarował mi przyjaciel ^^; ale dobrze się stało bo mogłam dać Cieniowi heart A właśnie, jak tam Kage? Strasznie dawno go tu nie widziałam. Racja, ja tez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|