|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:54 am
Rynn the Vampire Katka1989 Rynn the Vampire Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG? No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły? Mam obie 3nodding ja nie wiem jakim cudem ty na to zbierasz...ja bym pewnie nie dała rady za rok uzbierać na jedną xd heart a strasznie bym chciała OMG sweatdrop no trudno sweatdrop no wlasnie..................zdradz nam tajemnice! jak ty to robisz? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:58 am
Toolek *Toolek otwiera jedno oko* O_= *zieew* :l Dziendobry *ziew* hejka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:01 am
Toolek *Toolek otwiera jedno oko* O_= *zieew* :l Dziendobry *ziew* hej! :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:01 am
Rynn the Vampire Katka1989 Rynn the Vampire Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG? No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły? Mam obie 3nodding ja nie wiem jakim cudem ty na to zbierasz...ja bym pewnie nie dała rady za rok uzbierać na jedną xd heart a strasznie bym chciała OMG sweatdrop no trudno sweatdrop też nie wiem jakim cudem to robię xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:04 am
Katka1989 Rynn the Vampire Katka1989 Rynn the Vampire Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG? No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły? Mam obie 3nodding ja nie wiem jakim cudem ty na to zbierasz...ja bym pewnie nie dała rady za rok uzbierać na jedną xd heart a strasznie bym chciała OMG sweatdrop no trudno sweatdrop też nie wiem jakim cudem to robię xd loooo....nie chcesz zdradzic tajemnicy!......... ' x '
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:05 am
Akiko Tamashii Rynn the Vampire Katka1989 Rynn the Vampire Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG? No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły? Mam obie 3nodding ja nie wiem jakim cudem ty na to zbierasz...ja bym pewnie nie dała rady za rok uzbierać na jedną xd heart a strasznie bym chciała OMG sweatdrop no trudno sweatdrop no wlasnie..................zdradz nam tajemnice! jak ty to robisz? :] hm... dużo zarobiłam na łowieniu rybek sweatdrop ale najbardziej opłaca się inwestować w Marketplace 3nodding kupujesz tanio sprzedajesz drogo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:06 am
co do łowienia rybek - właśnie staram się nałowić wystarczająco dużo tuna na hełm...ale że jestem leniwa to słabo mi to idzie i mam dopiero po 30 gonk no, ale jak już uzbieram oba hełmy to jeden zatrzymam a drugi sprzedam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 5:07 am
Katka1989 Akiko Tamashii Rynn the Vampire Katka1989 Rynn the Vampire Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG? No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły? Mam obie 3nodding ja nie wiem jakim cudem ty na to zbierasz...ja bym pewnie nie dała rady za rok uzbierać na jedną xd heart a strasznie bym chciała OMG sweatdrop no trudno sweatdrop no wlasnie..................zdradz nam tajemnice! jak ty to robisz? :] hm... dużo zarobiłam na łowieniu rybek sweatdrop ale najbardziej opłaca się inwestować w Marketplace 3nodding kupujesz tanio sprzedajesz drogo blaugh to masz szczescie bo jak ja sprzedawalam drogo to nie schodzilo mad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|