|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:46 am
Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG?
No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii hej hej 3nodding ! o ktotej otwieramy lisciki??? a jeszcz się nie da? ni :[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Akiko Tamashii hej hej 3nodding ! o ktotej otwieramy lisciki??? a jeszcz się nie da? jeszcze nie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:47 am
Eh Kukus.... Wodze, ze kupiles sobie kolie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG? No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły? takze gratuluje ^^ no to moze w listach sa... pierwsze co mi przyszlo do glowy to plecaki (nie wiem czemu akurat to wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:48 am
Delisa Rynn the Vampire Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG? No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły? takze gratuluje ^^ no to moze w listach sa... pierwsze co mi przyszlo do glowy to plecaki (nie wiem czemu akurat to wink ) mnie chodzą po głowie zwierzątka - mały demonek i mały aniołek...heh xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:48 am
Rynn the Vampire Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG? No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły? ja sie przekonam jak otworze bo teraz mam pustke w glowie..............mam nadzieje tylko ze to cos fajnego ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:50 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:51 am
Rynn the Vampire Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG? No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły? Mam obie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Delisa Rynn the Vampire Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG? No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły? takze gratuluje ^^ no to moze w listach sa... pierwsze co mi przyszlo do glowy to plecaki (nie wiem czemu akurat to wink ) mnie chodzą po głowie zwierzątka - mały demonek i mały aniołek...heh xd heart byloby cuuudownie miec takie stworzatko whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Eurina Vam Eh Kukus.... Wodze, ze kupiles sobie kolie xd yhy... teraz się zastanawiam czy pasuje mi to złotych zębquote] Do tej zlotej szczeki na pewno smile xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:52 am
*Toolek otwiera jedno oko* O_= *zieew* :l Dziendobry *ziew*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 25, 2005 4:53 am
Katka1989 Rynn the Vampire Kati, gratuluję AFK ^^ kupiłaś sobie oba czy zamieniłaś OMG? No, to zgadujemy co jest w liścikach...jakieś pomysły? Mam obie 3nodding ja nie wiem jakim cudem ty na to zbierasz...ja bym pewnie nie dała rady za rok uzbierać na jedną xd heart a strasznie bym chciała OMG sweatdrop no trudno sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|