Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7055 7056 7057 7058 7059 7060 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Mon Jan 24, 2005 4:31 pm

Kukus
sweet_chii
Kukus
sweet_chii
kwiatki w doniczkach wcale szybko nie wiedna, tylko rosna stare
sweatdrop na romantycznych zachowaniach się nie znam, powiem to bez bicia... ale chyba wręczenie pannie rośliny z której sypie się ziemia sweatdrop
na urodziny dlaczego nie?

EDIT: ty jestes za mlody, zeby to zrozumiec xp
w przypadku prezentów na szczęście mam więcej inwencji

sweatdrop yyyyyyyy...
ja mam 21 lat... daaaaaaa?
z resztą nie wiem czy wiek odgrywa jakąkolwiek rolę w tej kwestii... wiem za to jak potrafi skąplikować się czasem życie w wyniku nieporozumienia lub nadmiernej zaborczości jednej ze stron
wiem misiek, ile masz lat.... xp
PostPosted: Mon Jan 24, 2005 4:43 pm

Sweet Chi... wybacz, ale muszę po prostu skomentować twoją sygnaturę... nawet jeśli wydaje ci się, że skoro do tej pory nie miałaś styczności z tego typu używkami to znaczy, że nigdy nie będziesz to jest mi ciebie bardzo żal... ostatnio widziałem jak chłopaczek, który całą naszą znajomość opowiadał się za całkowitą czystością od prochu i kółek [i nigdy nie palił nawet jointa] nagle podczas jednej poważnej imprezy zarzucił oba te wspomagacze i wkręcił się w to jak szalony... więc teraz nie wierzę NIKOMU kto twierdzi, że nie ma zamiaru tego używać, bo mój ostatni bastion padł...
nienawidzę obietnic, przyrzeczeń i postanowień, gdyż znam ich wartość... nie trudno się domyślić jaka jest xp

Kukus

racqel

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 1:27 am

Kukus
Sweet Chi... wybacz, ale muszę po prostu skomentować twoją sygnaturę... nawet jeśli wydaje ci się, że skoro do tej pory nie miałaś styczności z tego typu używkami to znaczy, że nigdy nie będziesz to jest mi ciebie bardzo żal... ostatnio widziałem jak chłopaczek, który całą naszą znajomość opowiadał się za całkowitą czystością od prochu i kółek [i nigdy nie palił nawet jointa] nagle podczas jednej poważnej imprezy zarzucił oba te wspomagacze i wkręcił się w to jak szalony... więc teraz nie wierzę NIKOMU kto twierdzi, że nie ma zamiaru tego używać, bo mój ostatni bastion padł...
nienawidzę obietnic, przyrzeczeń i postanowień, gdyż znam ich wartość... nie trudno się domyślić jaka jest xp
Coz, i na tym chyba skonczyla sie wczorajsza dyskusja. Na powyzszym przykladzie widzimy wyraznie iz sz. p. Kukus nie tryskal wczoraj humorem. Ale osobiscie takie opinie jak :
nawet jeśli wydaje ci się, że skoro do tej pory nie miałaś styczności z tego typu używkami to znaczy, że nigdy nie będziesz to jest mi ciebie bardzo żal...
uwazam za lekka przesade. Coz, tez bywam wrednym samcem, nieczulym, ignorackim i zbyt pewnym siebie, ale jakos jeszcze nigdy nie bylo mi nikogo zala z powodu moich wlasnych opinii!

Ale coz, jak ktos jest w nastroju typu:
nienawidzę obietnic, przyrzeczeń i postanowień, gdyż znam ich wartość... nie trudno się domyślić jaka jest
to chyba trzeba to raczej przeczekac...

I tym optymistycznym akcentem rozpoczynam kolejny wspanialy dzien i zycze sz. p. Kukusowi, zeby wraz z nowym dniem przyszlo mu do glowy troche wiecej optymistycznych mysli. wink

Czyli po prostu witam!
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 1:34 am

cze rac

Jaswinder

Sparkly Hunter

racqel

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 1:48 am

Jaswinder
cze rac
siemasz!
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 1:56 am

przyznaj sie ile rzeczy jeszcze robisz jednoczesnie poza siedzeniem na forum?

I czy jest tu ktos jeszcze? ktos tylko oglada to co piszemy?
Bo czuje sie obserwowany...

racqel

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 2:17 am

racqel

śpiewam, naprawiam kompa, szukam midi, robię śpiewnik na p󦣳22;kolonie (teoretycznie powinnam...) uzupełniam książkę kucharską, szukam czegoś o "Brother Bear" na p󦣳22;kolonie i jeszcze parę innych rzeczy... 3nodding
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 2:24 am

Jaswinder
racqel

śpiewam, naprawiam kompa, szukam midi, robię śpiewnik na p󦣳22;kolonie (teoretycznie powinnam...) uzupełniam książkę kucharską, szukam czegoś o "Brother Bear" na p󦣳22;kolonie i jeszcze parę innych rzeczy... 3nodding

No tak. Czyli ruch na forum zerowy, to na razie. wink

racqel

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 2:26 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 2:27 am

narka rac!!!

Jaswinder

Sparkly Hunter

Toolek

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 2:28 am

*zieew*
Witam... =_= z z Z Z
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 2:29 am

ninja

Kukus

Jaswinder

Sparkly Hunter

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 2:30 am

ech... jak nikogo nie ma to ja też sie zwinę... O! Toolek hejka!
PostPosted: Tue Jan 25, 2005 2:30 am

Kukus
ninja

Cze Kukus ....
Przeszlo ci? =_=?

Toolek

Toolek

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 2:36 am

=_= z Z z Z z Z z Z z Z
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7055 7056 7057 7058 7059 7060 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games