|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:41 pm
sweet_chii no dawaj, dawaj.... to moje zadanie... o faken .. to ja juz calki wole... nawet podwójne po powierzchni albo krzywej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:44 pm
Kukus Jaswinder sweet_chii Jaswinder A jedliście kiedyś płatki kwiatPolecam r80;e: r80;owa - słodka (im ciemniejsza, tym bardziej słodka) ż22;ta - średnio słodka czerwona - gorzka (im ciemniejsza tym bardziej gorzka) biała - kwaśna biało r80;owa - słodko-kwaśna ja jadlam... jadlam tylko rozowe i biale xd a jadłas takie dzikie, np z parku? są lepsze od tych z kwiaciarni ^^ aż tak kiepsko się u was lodówka prezentuje, że musicie się futrować tego typu szitem? ja to poprostu lubię... kwestia gustu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:45 pm
Dobra, ja się już będę zbierać. Do jutra wam. Kukus, spokojnie, ja cie lubię takim jaki jesteś, ale nie przerzucaj na forum swojego złego humoru...*przytula* Dobranoc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:46 pm
ja lecem... papatki *macha białą chusteczką na pożegnanie* paps all!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:47 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:48 pm
Kukus Jaswinder a jadłas takie dzikie, np z parku? są lepsze od tych z kwiaciarni ^^ aż tak kiepsko się u was lodówka prezentuje, że musicie się futrować tego typu szitem? a ja sie dziwilem co te rosliny w parku takie poobgryzane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:49 pm
Kukus Jaswinder sweet_chii Jaswinder A jedliście kiedyś płatki kwiatPolecam r80;e: r80;owa - słodka (im ciemniejsza, tym bardziej słodka) ż22;ta - średnio słodka czerwona - gorzka (im ciemniejsza tym bardziej gorzka) biała - kwaśna biało r80;owa - słodko-kwaśna ja jadlam... jadlam tylko rozowe i biale xd a jadłas takie dzikie, np z parku? są lepsze od tych z kwiaciarni ^^ aż tak kiepsko się u was lodówka prezentuje, że musicie się futrować tego typu szitem? kwiatki to nie s**t stare , panie szanowny MODZIE. Jak pan moze miec takie poglady na swiat stare . Ja bym nie chciala bym pana dziewczyna , bo by mi pan nie dal kwiatkow, bo by powiedzial, ze to s**t..... stare --------------------------------------------- papa jaswinder!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:50 pm
opcy Kukus Jaswinder a jadłas takie dzikie, np z parku? są lepsze od tych z kwiaciarni ^^ aż tak kiepsko się u was lodówka prezentuje, że musicie się futrować tego typu szitem? a ja sie dziwilem co te rosliny w parku takie poobgryzane... hehehe xd , przyszlo paru fanow i jush kg platkow mniej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:50 pm
Delein Dobra, ja się już będę zbierać. Do jutra wam. Kukus, spokojnie, ja cie lubię takim jaki jesteś, ale nie przerzucaj na forum swojego złego humoru...*przytula* Dobranoc! narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:06 pm
sweet_chii kwiatki to nie s**t stare , panie szanowny MODZIE. Jak pan moze miec takie poglady na swiat stare . Ja bym nie chciala bym pana dziewczyna , bo by mi pan nie dal kwiatkow, bo by powiedzial, ze to s**t..... stare primo: w kwestii żywieniowej kwiaty są szitem gdyż posiadają bardzo wątpliwe walory smakowe oraz odżywcze secondo: mojej kobiecie kupuję inne prezenty, bardziej trwałe... kwiatów jej nie kupuję gdyż szybko więdną... z resztą nie ma to większego znaczenia, i tak moja sytuacja jest tak irracjonalna, że dywagacje na temat zachowań w związkach mijają się z celem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:08 pm
Kukus sweet_chii kwiatki to nie s**t stare , panie szanowny MODZIE. Jak pan moze miec takie poglady na swiat stare . Ja bym nie chciala bym pana dziewczyna , bo by mi pan nie dal kwiatkow, bo by powiedzial, ze to s**t..... stare primo: w kwestii żywieniowej kwiaty są szitem gdyż posiadają bardzo wątpliwe walory smakowe oraz odżywcze secondo: mojej kobiecie kupuję inne prezenty, bardziej trwałe... kwiatów jej nie kupuję gdyż szybko więdną... z resztą nie ma to większego znaczenia, i tak moja sytuacja jest tak irracjonalna, że dywagacje na temat zachowań w związkach mijają się z celem kwiatki w doniczkach wcale szybko nie wiedna, tylko rosna stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:10 pm
sweet_chii kwiatki w doniczkach wcale szybko nie wiedna, tylko rosna stare sweatdrop na romantycznych zachowaniach się nie znam, powiem to bez bicia... ale chyba wręczenie pannie rośliny z której sypie się ziemia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:18 pm
Kukus sweet_chii kwiatki w doniczkach wcale szybko nie wiedna, tylko rosna stare sweatdrop na romantycznych zachowaniach się nie znam, powiem to bez bicia... ale chyba wręczenie pannie rośliny z której sypie się ziemia sweatdrop na urodziny dlaczego nie? EDIT: ty jestes za mlody, zeby to zrozumiec xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:24 pm
Kukus z resztą nie ma to większego znaczenia, i tak moja sytuacja jest tak irracjonalna, że dywagacje na temat zachowań w związkach mijają się z celem to znam... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:25 pm
sweet_chii Kukus sweet_chii kwiatki w doniczkach wcale szybko nie wiedna, tylko rosna stare sweatdrop na romantycznych zachowaniach się nie znam, powiem to bez bicia... ale chyba wręczenie pannie rośliny z której sypie się ziemia sweatdrop na urodziny dlaczego nie? EDIT: ty jestes za mlody, zeby to zrozumiec xp w przypadku prezentów na szczęście mam więcej inwencji sweatdrop yyyyyyyy... ja mam 21 lat... daaaaaaa? z resztą nie wiem czy wiek odgrywa jakąkolwiek rolę w tej kwestii... wiem za to jak potrafi skąplikować się czasem życie w wyniku nieporozumienia lub...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|