|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:10 pm
Toolek sweet_chii a skadze... ja sie zamierzam uczyc do 4, nie wiem jak wstane... wiec lepiej bedzie jak sie bede uczyc cala noc blaugh , potem po wszystkich klasowkach sobie w szkole zemdleje i bedzie spoxik blaugh smile Dobrze ze mam ferie xd w00t, no to ci zazdroszcze. ja mam dopiero 15 lutego poczatek feriii...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:12 pm
http://img.photobucket.com/albums/v306/Toolek/Untitled-1.png Podoba ci sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:12 pm
*wchodzi... trzaska drzwiami* aaaaaaaaaaaaa... *opada na podłogę* ten dzień nie był dobry... oj nieeeeeeeeeee *wlepia wzrok w sufit* mimo, że dzień zaczął się zafe...fajnie to niestety wydarzenia jakie miały dziś miejsce i nastroje jakie panowały pomiędzy moimi znajomymi... a szczególnie pewną osobą a mną... spowodowały, że teraz mam ochotę kogos zabić
[więc ostrzegam lojalnie... w najbliższym czasie nie toleruję żadnych przejawów łamania regulaminu] scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:15 pm
sweet_chii Toolek sweet_chii a skadze... ja sie zamierzam uczyc do 4, nie wiem jak wstane... wiec lepiej bedzie jak sie bede uczyc cala noc blaugh , potem po wszystkich klasowkach sobie w szkole zemdleje i bedzie spoxik blaugh smile Dobrze ze mam ferie xd w00t, no to ci zazdroszcze. ja mam dopiero 15 lutego poczatek feriii...... xd Też mam ferie ^^v Hej Kukus...postaram ci się nie narazić...ale przytulić chyba mogę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:17 pm
Jaswinder opcy Delein Heh 14 lutego....23 to nie jest źle przecież, co ty chcesz. ty nie wiesz jakie to jest stresujace miec urodziny 14 lutego stare ja wiem, m�j chłopak urodził się 14 lutego jest do ciebie nawet podobny opcy... blaugh straszne jakze wiec mozesz na niego patrzec nie zwracajac tresci żołądka?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:19 pm
opcy Jaswinder opcy Delein Heh 14 lutego....23 to nie jest źle przecież, co ty chcesz. ty nie wiesz jakie to jest stresujace miec urodziny 14 lutego stare ja wiem, m�j chłopak urodził się 14 lutego jest do ciebie nawet podobny opcy... blaugh straszne jakze wiec mozesz na niego patrzec nie zwracajac tresci żołądka?!? Co za samokrytyka opcy wink Ty tak zaawsze xd question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:23 pm
opcy Jaswinder opcy Delein Heh 14 lutego....23 to nie jest źle przecież, co ty chcesz. ty nie wiesz jakie to jest stresujace miec urodziny 14 lutego stare ja wiem, m�j chłopak urodził się 14 lutego jest do ciebie nawet podobny opcy... blaugh straszne jakze wiec mozesz na niego patrzec nie zwracajac tresci żołądka?!? nie jest tak źle... a czy ja powiedziałam, że ty brzydki jesteś, czy co?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:30 pm
Toolek opcy straszne jakze wiec mozesz na niego patrzec nie zwracajac tresci żołądka?!? Co za samokrytyka opcy wink Ty tak zaawsze xd question samokrytyka to moja jedyna pozytywna cecha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:32 pm
sweet_chii opcy Delein Heh 14 lutego....23 to nie jest źle przecież, co ty chcesz. ty nie wiesz jakie to jest stresujace miec urodziny 14 lutego stare hihi, a co cmokaja cie, gdziekolwiek cie zobacza i daja ci czerwone serduszka? domokun heart sorki ale mam laga .. wlasnie trwa kompilacja problemu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:37 pm
opcy sweet_chii opcy Delein Heh 14 lutego....23 to nie jest źle przecież, co ty chcesz. ty nie wiesz jakie to jest stresujace miec urodziny 14 lutego stare hihi, a co cmokaja cie, gdziekolwiek cie zobacza i daja ci czerwone serduszka? domokun heart sorki ale mam laga .. wlasnie trwa kompilacja problemu xp ja miałam szczęście... urodziłam się dwa dni po walentynkach 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:37 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:38 pm
opcy sweet_chii opcy Delein Heh 14 lutego....23 to nie jest źle przecież, co ty chcesz. ty nie wiesz jakie to jest stresujace miec urodziny 14 lutego stare hihi, a co cmokaja cie, gdziekolwiek cie zobacza i daja ci czerwone serduszka? domokun heart sorki ale mam laga .. wlasnie trwa kompilacja problemu xp no dawaj, dawaj.... to moje zadanie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 3:40 pm
Jaswinder sweet_chii Jaswinder A jedliście kiedyś płatki kwiatPolecam r80;e: r80;owa - słodka (im ciemniejsza, tym bardziej słodka) ż22;ta - średnio słodka czerwona - gorzka (im ciemniejsza tym bardziej gorzka) biała - kwaśna biało r80;owa - słodko-kwaśna ja jadlam... jadlam tylko rozowe i biale xd a jadłas takie dzikie, np z parku? są lepsze od tych z kwiaciarni ^^ aż tak kiepsko się u was lodówka prezentuje, że musicie się futrować tego typu szitem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|