|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:13 pm
opcy sweet_chii hejka. ja nie chce byc stara crying hejka! long tajm nou si! ciom? ciom? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
łi, jestem już, poszłam się wykąpać razz Witam wszystkich przybyłych pod moją nieobecność!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder 1. myszka nie chce poruszać się w prawo (jest nowa, wymieniłam ją, bo ze starą był ten sam problem) 2. mikrofon nie działa (dokładnie sprawdziłam wszystkie kable) 3. PowerGG po zainstalowaniu działa tylko raz. Kiedy zamknę komputer i włączę ponownie prakuje pliku talk.htm . . . . . o reszcie opowiem później... stare moze wajrus jakis...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:15 pm
sweet_chii opcy sweet_chii hejka. ja nie chce byc stara crying hejka! long tajm nou si! ciom? ciom? sweatdrop sweatdrop niewazne... *zostal speszony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:16 pm
Chii... *dorzuca pare grosikow* moge ci upiec ciasteczka na droge ^^' tutaj sprobuj XDhey Del ^^ Kimimaro i Gaara ;> to bedzie swietne. Jeeej, wciaga, wciaga... Skad Kishimoto bierze pomysly - nie wiem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:17 pm
opcy sweet_chii opcy sweet_chii hejka. ja nie chce byc stara crying hejka! long tajm nou si! ciom? ciom? sweatdrop sweatdrop niewazne... *zostal speszony* ech *wyteza zjalowiony umysl* chodzilo o to, ze dawno mnie nie widziales? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:19 pm
Ibris Chii... *dorzuca pare grosikow* moge ci upiec ciasteczka na droge ^^' tutaj sprobuj XDhey Del ^^ Kimimaro i Gaara ;> to bedzie swietne. Jeeej, wciaga, wciaga... Skad Kishimoto bierze pomysly - nie wiem ^^ o dziekuje. xd , szczerze mowiac wole omlet blaugh EDIT: ale obrazek jest super ekxtra sliczniusi piekniusi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:21 pm
Oye Leth ^^
Chii - dziekuje biggrin to ci zrobie wiecej omletow XDD *lubi gotowac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:23 pm
Ibris Oye Leth ^^ Chii - dziekuje biggrin to ci zrobie wiecej omletow XDD *lubi gotowac* *przytuuuuul* 4laugh witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:23 pm
sweet_chii ech *wyteza zjalowiony umysl* chodzilo o to, ze dawno mnie nie widziales? surprised *niesmiale mruga oczami (oczodołami?)* .. nooo ... tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:24 pm
*podtoorlowooje sie do niego* xd witaj 4laugh *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:24 pm
Lethiel Ibris Oye Leth ^^ Chii - dziekuje biggrin to ci zrobie wiecej omletow XDD *lubi gotowac* *przytuuuuul* 4laugh witaj heya leti-chan biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:25 pm
Lethiel *podtoorlowooje sie do niego* xd witaj 4laugh *przytuuuuuul* *turlu turlu* xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|