|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:52 pm
1. myszka nie chce poruszać się w prawo (jest nowa, wymieniłam ją, bo ze starą był ten sam problem) 2. mikrofon nie działa (dokładnie sprawdziłam wszystkie kable) 3. PowerGG po zainstalowaniu działa tylko raz. Kiedy zamknę komputer i włączę ponownie prakuje pliku talk.htm . . . . . o reszcie opowiem później... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:54 pm
Skonczylo sie juz?! oO' to ja przegapilam jakis chapter? Niemozliwe... eghh...
...wiecie, nie wiem czy to normalne, ze pisze maila z moim nauczycielem od mattmy ^^' i mu rysunki wysylam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:01 pm
hejka. ja nie chce byc stara crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:02 pm
Ibris Skonczylo sie juz?! oO' to ja przegapilam jakis chapter? Niemozliwe... eghh... ...wiecie, nie wiem czy to normalne, ze pisze maila z moim nauczycielem od mattmy ^^' i mu rysunki wysylam. hihi 3nodding . jak ktos ma talent xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:04 pm
sweet_chii hejka. ja nie chce byc stara crying kazdego to czeka XD alt obie zostalo jeszcze do tego jakies 50 lat :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:06 pm
Sayokun sweet_chii hejka. ja nie chce byc stara crying kazdego to czeka XD alt obie zostalo jeszcze do tego jakies 50 lat :3 ale za dwa dni koncze juz 17 LAT!!! eek a czuje sie dzieckiem crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:07 pm
sweet_chii Sayokun sweet_chii hejka. ja nie chce byc stara crying kazdego to czeka XD alt obie zostalo jeszcze do tego jakies 50 lat :3 ale za dwa dni koncze juz 17 LAT!!! eek a czuje sie dzieckiem crying crying crying no a ja za 1,5 miecha 18 lat i co wink warzne jest za kogo sama sie uwarzasz a nie wiek :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:08 pm
Sayokun szkoda sweatdrop skonczylo sie wreszcie opowiadanie o kakashim ale ciekawi mnie co z tym terningiem naruto 3nodding mi sie wydaje ze bedzie przeskok o te 3 lata treningu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:09 pm
sweet_chii Ibris Skonczylo sie juz?! oO' to ja przegapilam jakis chapter? Niemozliwe... eghh... ...wiecie, nie wiem czy to normalne, ze pisze maila z moim nauczycielem od mattmy ^^' i mu rysunki wysylam. hihi 3nodding . jak ktos ma talent xd to jest moje ostatni dziecko splodzone z photoshopem ^^ a ja mam za pol roku 16 i mi z tym dobrze XD i tak wiem, ze nie spowaznieje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:09 pm
opcy Sayokun szkoda sweatdrop skonczylo sie wreszcie opowiadanie o kakashim ale ciekawi mnie co z tym terningiem naruto 3nodding mi sie wydaje ze bedzie przeskok o te 3 lata treningu... 3nodding ciekawe jak bedzie wygladal starszy naruto XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:10 pm
sweet_chii hejka. ja nie chce byc stara crying hejka! long tajm nou si!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:12 pm
Sayokun opcy Sayokun szkoda sweatdrop skonczylo sie wreszcie opowiadanie o kakashim ale ciekawi mnie co z tym terningiem naruto 3nodding mi sie wydaje ze bedzie przeskok o te 3 lata treningu... 3nodding ciekawe jak bedzie wygladal starszy naruto XD narysowalam go z dluzszymi wlosami ^.^ Naruciaka, to jedna z moich ulubionych postaci. Calkiem niezle mi wyszedl ;P ale nie mam skanera nie stety, pokazalabym wam co mi z tego wyszlo ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris sweet_chii Ibris Skonczylo sie juz?! oO' to ja przegapilam jakis chapter? Niemozliwe... eghh... ...wiecie, nie wiem czy to normalne, ze pisze maila z moim nauczycielem od mattmy ^^' i mu rysunki wysylam. hihi 3nodding . jak ktos ma talent xd to jest moje ostatni dziecko splodzone z photoshopem ^^ a ja mam za pol roku 16 i mi z tym dobrze XD i tak wiem, ze nie spowaznieje razz lmit godzinnego transferu przekroczony, nie zobacze sad Sayokun sweet_chii Sayokun sweet_chii hejka. ja nie chce byc stara crying kazdego to czeka XD alt obie zostalo jeszcze do tego jakies 50 lat :3 ale za dwa dni koncze juz 17 LAT!!! eek a czuje sie dzieckiem crying crying crying no a ja za 1,5 miecha 18 lat i co wink warzne jest za kogo sama sie uwarzasz a nie wiek :3 pomyslmy. wedlug nowych teorii , ktore sie niedawno zrodzily w mojej glowie, uwazam sie za osobe nieludzka, ktora przypadkowo dostala sie na Ziemie z Urana i kompletnie nie rozumiem otaczajacego ja swiata. skonczylo sie na tym, ze przyczepilam sobie na torbie karteczke z napisem:,,zbieram na powrot na rodzinna planete Uran, prosze o pomoc''. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun opcy Sayokun szkoda sweatdrop skonczylo sie wreszcie opowiadanie o kakashim ale ciekawi mnie co z tym terningiem naruto 3nodding mi sie wydaje ze bedzie przeskok o te 3 lata treningu... 3nodding ciekawe jak bedzie wygladal starszy naruto XD no.. dowiemy sie za cos kolo 2 tyg xd ja czekam na walke gaary z kimimaro w anime!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:13 pm
sweet_chii Ibris Skonczylo sie juz?! oO' to ja przegapilam jakis chapter? Niemozliwe... eghh... ...wiecie, nie wiem czy to normalne, ze pisze maila z moim nauczycielem od mattmy ^^' i mu rysunki wysylam. hihi 3nodding . jak ktos ma talent xd ja gadam z psorką od przetwarzania informacji przez gg ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|