|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:32 pm
crying crying crying WSZYSTKO SIĘ POPSUŁO crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:37 pm
Jaswinder crying crying crying WSZYSTKO SIĘ POPSUŁO crying crying crying mnie to mowisz........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:38 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:40 pm
Ibris opcy, Jas - co znowu skopaliscie?:> ja ciagle jestem wkurzony na to ze jutro mam oddac projekt a nie dziala mi program w ktorym mialem zamiar go dokonczyc na uspokojenie sobie Bleacha i Naruciaka nowego zobaczylem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:41 pm
opcy Jaswinder crying crying crying WSZYSTKO SIĘ POPSUŁO crying crying crying mnie to mowisz........ potrzebuję... pomocy... sweatdrop nie, to jest niemożliwe... JA nie umiem czegoś naprawić?! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:42 pm
Jaswinder opcy Jaswinder crying crying crying WSZYSTKO SIĘ POPSUŁO crying crying crying mnie to mowisz........ potrzebuję... pomocy... sweatdrop nie, to jest niemożliwe... JA nie umiem czegoś naprawić?! crying a co sie dzieje...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:42 pm
opcy Ibris opcy, Jas - co znowu skopaliscie?:> ja ciagle jestem wkurzony na to ze jutro mam oddac projekt a nie dziala mi program w ktorym mialem zamiar go dokonczyc na uspokojenie sobie Bleacha i Naruciaka nowego zobaczylem kurcze, ja juz nie nadazam ze sciaganiem Naruto... a po Bleachu zawsze mi jakies wiry wychodza, musze czekac az mi kumpela z Wawy nagra ^^'' pzt. chce juz kolejny chapter mangi Naruto XD Jas, czego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:43 pm
Ibris pzt. chce juz kolejny chapter mangi Naruto XD podobno na poczatku lutego.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:44 pm
Ibris opcy Ibris opcy, Jas - co znowu skopaliscie?:> ja ciagle jestem wkurzony na to ze jutro mam oddac projekt a nie dziala mi program w ktorym mialem zamiar go dokonczyc na uspokojenie sobie Bleacha i Naruciaka nowego zobaczylem kurcze, ja juz nie nadazam ze sciaganiem Naruto... a po Bleachu zawsze mi jakies wiry wychodza, musze czekac az mi kumpela z Wawy nagra ^^'' pzt. chce juz kolejny chapter mangi Naruto XD Jas, czego? tzn. ktory wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:47 pm
wlasnie XD i chce mie ckase na plytki zeby wypalic wszystki odcinki anime jakie wyszly... i Itachiego vv' albo Jiraiye o... i herbatke? a moze by tak Ichigo...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:48 pm
no wlasnie bo na narutofan wyszedl jakis secial chapter sweatdrop ale to chyba nie jest 245 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:50 pm
Sayokun no wlasnie bo na narutofan wyszedl jakis secial chapter sweatdrop ale to chyba nie jest 245 sweatdrop nie... jak juz mowilem dalszy ciag mangi dopiero w lutym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:52 pm
opcy Sayokun no wlasnie bo na narutofan wyszedl jakis secial chapter sweatdrop ale to chyba nie jest 245 sweatdrop nie... jak juz mowilem dalszy ciag mangi dopiero w lutym szkoda sweatdrop skonczylo sie wreszcie opowiadanie o kakashim ale ciekawi mnie co z tym terningiem naruto 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|