|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:12 pm
Delein Sayokun Ibris ej wlasnie.. tam jest jakis pociag czy autobus dojezdza do tego sierakowa? razz czy jak tam dojechac? najlepiej pociagiem do poznania i z tamtad autobusem zaraz przed osrodek :3 Kurde najlepiej to będzie się umówić w poznaniu, bo ja tam później nie trafię XD ja was chce zobaczyc wszystkich i poznac vv' do wawy jakos dotarlam, tam tez dotre XDD autostopem kurcze! super sie jezdzi ;P Aki, uzbierasz kase XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:14 pm
Delein Sayokun Ibris ej wlasnie.. tam jest jakis pociag czy autobus dojezdza do tego sierakowa? razz czy jak tam dojechac? najlepiej pociagiem do poznania i z tamtad autobusem zaraz przed osrodek :3 Kurde najlepiej to będzie się umówić w poznaniu, bo ja tam później nie trafię XD hmm sweatdrop ja jade samochodem z rodzicami ale jakos sie spotkamy 3nodding bede musial tylko znalezc gdzie jest ten przystanek i wam powiedziec :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:15 pm
Ibris Delein Sayokun Ibris ej wlasnie.. tam jest jakis pociag czy autobus dojezdza do tego sierakowa? razz czy jak tam dojechac? najlepiej pociagiem do poznania i z tamtad autobusem zaraz przed osrodek :3 Kurde najlepiej to będzie się umówić w poznaniu, bo ja tam później nie trafię XD ja was chce zobaczyc wszystkich i poznac vv' do wawy jakos dotarlam, tam tez dotre XDD autostopem kurcze! super sie jezdzi ;P Aki, uzbierasz kase XD *ksztusi sie...,..lzy w oczach* ............ gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:15 pm
Sayokun Delein Sayokun Ibris ej wlasnie.. tam jest jakis pociag czy autobus dojezdza do tego sierakowa? razz czy jak tam dojechac? najlepiej pociagiem do poznania i z tamtad autobusem zaraz przed osrodek :3 Kurde najlepiej to będzie się umówić w poznaniu, bo ja tam później nie trafię XD hmm sweatdrop ja jade samochodem z rodzicami ale jakos sie spotkamy 3nodding bede musial tylko znalezc gdzie jest ten przystanek i wam powiedziec :3 chyba predzej tam same dotrzemy ;P Del, skad ty jestes? Breslau? Heyka Yosei ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:17 pm
Ibris chyba predzej tam same dotrzemy ;P Del, skad ty jestes? Breslau? Heyka Yosei ^^ U-haha!...ja do Wrocka za 1,5 roku się wybieram razz Na razie Gliwice są moim królestwem... Avsko Yosei!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:18 pm
... ...to ja ide ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:19 pm
ekhm.. okej... a gdzie leza Gliwice? ^^""""""""
to pa Yos wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:22 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:24 pm
hmmm... tak wlasnie sie zastanawiam ile osob chce tam jechac bo najtansze domki sa na 5 osob a te drozcze w krorych miszkam ja albo rynn sa te n 5 chodz formalnie na 3 i jeszcze sn-y na 4 osoby... ale one sa juz bardzo drogie... reszty mi sie nie chce wymieniac jak pojedzie 5 osob albo 10 to bedzie idealnie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|