|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:53 pm
a ja na razie uciekam :3
3mayć się ciepło
papapa :***
*ściska wszytskich na pożegnanie i znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:53 pm
Sayokun stare stare stare stare stare stare wysle ci marasa w paczce stare *chowa się za książką* Nu co... blaugh wiesz co...marasem to sobie kgog innego strasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:54 pm
Delein Sayokun stare stare stare stare stare stare wysle ci marasa w paczce stare *chowa się za książką* Nu co... blaugh wiesz co...marasem to sobie kgog innego strasz... z zalaczonym eliksirem milosci w formie zapachowej XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:57 pm
Sayokun Delein Sayokun stare stare stare stare stare stare wysle ci marasa w paczce stare *chowa się za książką* Nu co... blaugh wiesz co...marasem to sobie kgog innego strasz... z zalaczonym eliksirem milosci w formie zapachowej XDD Ty sadysto! Zobaczymy w sierakowie domokun 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:58 pm
Delein Sayokun Delein Sayokun stare stare stare stare stare stare wysle ci marasa w paczce stare *chowa się za książką* Nu co... blaugh wiesz co...marasem to sobie kgog innego strasz... z zalaczonym eliksirem milosci w formie zapachowej XDD Ty sadysto! Zobaczymy w sierakowie domokun 3nodding XD sierakow to jest moj teren XDD zgubisz sie tak jak rynn razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:00 pm
Cicho tutaj sad Kiedys bylo....weselej sad (
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:02 pm
Sayokun XD sierakow to jest moj teren XDD zgubisz sie tak jak rynn razz Ja wiem, że kobiety słabo orientują się w terenie, ale mówię ci...dzień-dwa i już będę w domu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:04 pm
Delein Sayokun XD sierakow to jest moj teren XDD zgubisz sie tak jak rynn razz Ja wiem, że kobiety słabo orientują się w terenie, ale mówię ci...dzień-dwa i już będę w domu blaugh ale tzreba cie bedzie zgubic gdzies w srodku lasu :3 bo rynn doszla do jeziora a z tamtad wystaczy wzdluz brzegu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:06 pm
ej wlasnie.. tam jest jakis pociag czy autobus dojezdza do tego sierakowa? razz czy jak tam dojechac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:07 pm
Ibris ej wlasnie.. tam jest jakis pociag czy autobus dojezdza do tego sierakowa? razz czy jak tam dojechac? najlepiej pociagiem do poznania i z tamtad autobusem zaraz przed osrodek :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:08 pm
tylko gdzie wy spac bedziecie razz PPPPPPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:09 pm
Sayokun tylko gdzie wy spac bedziecie razz PPPPPPPP wiesz.. ja nie wiem. planowalam zabrac jeszcze Novelin ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:10 pm
Sayokun Ibris ej wlasnie.. tam jest jakis pociag czy autobus dojezdza do tego sierakowa? razz czy jak tam dojechac? najlepiej pociagiem do poznania i z tamtad autobusem zaraz przed osrodek :3 Kurde najlepiej to będzie się umówić w poznaniu, bo ja tam później nie trafię XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:12 pm
Ibris Sayokun tylko gdzie wy spac bedziecie razz PPPPPPPP wiesz.. ja nie wiem. planowalam zabrac jeszcze Novelin ;P miejsca jest duzo... z 11 osrodkow tylko tam tzreba rezerwowac domki bo sa szybko wykupywane a pole namiotowe... trzeba zagadac z dyrciem bo ja nie pamietam jak bylo z tym sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|