|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:45 pm
wywlok666 Toolek EKTOTRANSFORMATION!!!!!!!!!! scream *Toolek zmienia się w....Pikachu!!!* Pika-pika!* blaugh *tłumaczenie: GIŃ NĘDZNY ŚMIERTELNIKU! stare *lapie patelnie i oglusza* chwile spokoju prosze ..... @_____@ *Nad głową pojawia sie:* RESPAWN ZA _10_ sekund....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:46 pm
wywlok666 Delein *siada w swoim foteliku* Ech...dzieciaczki wy moje... męzczyźni .. duże dzieci .... *odkłada patelnie* Właśnie...*wyciąga książkę 'Zaakceptuj facetów takimi jacy są" i zaczyna czytać*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek wywlok666 Toolek EKTOTRANSFORMATION!!!!!!!!!! scream *Toolek zmienia się w....Pikachu!!!* Pika-pika!* blaugh *tłumaczenie: GIŃ NĘDZNY ŚMIERTELNIKU! stare *lapie patelnie i oglusza* chwile spokoju prosze ..... @_____@ *Nad głową pojawia sie:* RESPAWN ZA _10_ sekund....radzę ci znow zamienic sie w siebie ... bo patelnie mam pod reką caly czas .. *slodki uśmiech miłej dziewczynki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *siada w swoim foteliku* Ech...dzieciaczki wy moje... eee czy mi sie zdaje czy jestes niecale 2 tyg starsza XDD jak jestes druidka to lepiej go wskrzes zanim sie pokaczuby rozmnoza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun no dobra ale co to jest skrobie w szafie i sie swieci??? czekolada na nozkach i w srebrnym papierku vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:47 pm
Ibris Sayokun no dobra ale co to jest skrobie w szafie i sie swieci??? czekolada na nozkach i w srebrnym papierku vv' albo Toolek ktory umyć sie pare dni zapomnial .. XD odpowiedzi może byc wiele ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:48 pm
wywlok666 Ibris Sayokun no dobra ale co to jest skrobie w szafie i sie swieci??? czekolada na nozkach i w srebrnym papierku vv' albo Toolek ktory umyć sie pare dni zapomnial .. XD odpowiedzi może byc wiele .. ale czekolada lepsza, przynajmniej ja zjemy ^^ a Toolka gryzc nie bede.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:49 pm
*pojawia sie calkiem nowy Toolek* scream Czy to moja wina ze tajemnicza szafa wessala mnie do innego wymiaru?!!! stressed
A wogole to czesc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:49 pm
Ibris wywlok666 Ibris Sayokun no dobra ale co to jest skrobie w szafie i sie swieci??? czekolada na nozkach i w srebrnym papierku vv' albo Toolek ktory umyć sie pare dni zapomnial .. XD odpowiedzi może byc wiele .. ale czekolada lepsza, przynajmniej ja zjemy ^^ a Toolka gryzc nie bede. eek a gdzie swistak ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:50 pm
Ibris wywlok666 Ibris Sayokun no dobra ale co to jest skrobie w szafie i sie swieci??? czekolada na nozkach i w srebrnym papierku vv' albo Toolek ktory umyć sie pare dni zapomnial .. XD odpowiedzi może byc wiele .. ale czekolada lepsza, przynajmniej ja zjemy ^^ a Toolka gryzc nie bede. XDDD no tez niby faktttt XDDD a świstaka zjadło się na obiad :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toolek *pojawia sie calkiem nowy Toolek* scream Czy to moja wina ze tajemnicza szafa wessala mnie do innego wymiaru?!!! stressed A wogole to czesc stare czesc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Delein *siada w swoim foteliku* Ech...dzieciaczki wy moje... eee czy mi sie zdaje czy jestes niecale 2 tyg starsza XDD jak jestes druidka to lepiej go wskrzes zanim sie pokaczuby rozmnoza Ale jestem starsza i to się liczy XD Nic za darmo blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ibris wywlok666 Ibris Sayokun no dobra ale co to jest skrobie w szafie i sie swieci??? czekolada na nozkach i w srebrnym papierku vv' albo Toolek ktory umyć sie pare dni zapomnial .. XD odpowiedzi może byc wiele .. ale czekolada lepsza, przynajmniej ja zjemy ^^ a Toolka gryzc nie bede. eek a gdzie swistak ninja *targa z klatki swojego czarnego myszoskoczka* moj ci on! ee... ekhm, znaczy zamiast swistaka biggrin swistak siedzi i mysli jak spie... no tak wlasnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:51 pm
Delein Sayokun Delein *siada w swoim foteliku* Ech...dzieciaczki wy moje... eee czy mi sie zdaje czy jestes niecale 2 tyg starsza XDD jak jestes druidka to lepiej go wskrzes zanim sie pokaczuby rozmnoza Ale jestem starsza i to się liczy XD Nic za darmo blaugh xd stare stare stare stare stare stare wysle ci marasa w paczce stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|