|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:35 pm
Sayokun O__O 'przywoluje 6 smoka ognia i strzela w zjawe ognistyi pociskami' odeeejdz gonk Sayuś .. a wiesz ty co to dokładnie jest ? trzeba od razu palić ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:36 pm
Sayokun Toolek Sayokun Toolek *Nagle z nikad pojawia sie szafa. Cos skrobie w srodku* O_______O podnosi szafe i wyrzuca przez okno do basenu domokun brrr pokemony xp XDDDDDDDDDDDD *Przezchwile z szwki dobiegaja krzyki, potem cisza. Z Basenu wynurza sie cos bialego i prawie przezroczystego* O__O 'przywoluje 6smoga ognia i strzela w zjawe ognistyi pociskami' odeeejdz gonk *Ogniste kule przenikaja przez zjawe jaka stal sie Toolek* stressed ŚMIERĆ exclaim scream *W ręku zjawy pohjawia się czarna ektoplazma wysysajaca życie* A masz ty morderco!!!!!!!!! *zuca 10 kul ektoplazmy na sekunde* GIŃ!!!!!!! scream stressed domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:36 pm
Rynn the Vampire wywlok666 oczywiście smile i nawet już wygrzebałam materialy aby zrobić pr XDD więc tylko byle do weekendu .. w ten nie mogłam z powodu urodzin XD nie ma jak 3 imprezy pod rząd na uczczenie 19stych urodzin :3 suuuuper heart no sądząc po twoich opisach na gg to było fajnie, i bardzo się z tego cieszę xd heart nawet lepiej niż fajnie XDDD spili mnie w piątek .. ale spoko XDD w sobote też bylo zabawnie :3 jedne z najlepszych imprez w moim zyciu :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:37 pm
wywlok666 Sayokun O__O 'przywoluje 6 smoka ognia i strzela w zjawe ognistyi pociskami' odeeejdz gonk Sayuś .. a wiesz ty co to dokładnie jest ? trzeba od razu palić ? nie wiem ale to sie swieci crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:38 pm
Sayokun wywlok666 Sayokun O__O 'przywoluje 6 smoka ognia i strzela w zjawe ognistyi pociskami' odeeejdz gonk Sayuś .. a wiesz ty co to dokładnie jest ? trzeba od razu palić ? nie wiem ale to sie swieci crying *glaszcze po głowie* świetliki też a nic ci nie robią ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:39 pm
Toolek *Ogniste kule przenikaja przez zjawe jaka stal sie Toolek* stressed ŚMIERĆ exclaim scream *W ręku zjawy pohjawia się czarna ektoplazma wysysajaca życie* A masz ty morderco!!!!!!!!! *zuca 10 kul ektoplazmy na sekunde* GIŃ!!!!!!! scream stressed domokun nie boje sie zjaw stare tylko pokemonow stare wysyla w jego strone demona egzorcystektory niszczy po drodze kule
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:40 pm
*kula ektoplazmy mija o wlos Sayokuna i trafi w kwiatka ktory natychmiast schnie* ZABIJE!!!! scream *Toolek zbliża sie xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Sayokun wywlok666 Sayokun O__O 'przywoluje 6 smoka ognia i strzela w zjawe ognistyi pociskami' odeeejdz gonk Sayuś .. a wiesz ty co to dokładnie jest ? trzeba od razu palić ? nie wiem ale to sie swieci crying *glaszcze po głowie* świetliki też a nic ci nie robią .... wiem... ale to mogl byc pokemon XDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Toolek *Ogniste kule przenikaja przez zjawe jaka stal sie Toolek* stressed ŚMIERĆ exclaim scream *W ręku zjawy pohjawia się czarna ektoplazma wysysajaca życie* A masz ty morderco!!!!!!!!! *zuca 10 kul ektoplazmy na sekunde* GIŃ!!!!!!! scream stressed domokun nie boje sie zjaw stare tylko pokemonow stare wysyla w jego strone demona egzorcystektory niszczy po drodze kule ciekawi mnie tylko kto tutaj posprząta po was ..... stare Sayo .. gdyby to był pokemon to pierwszqa bym go zniszczyła ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:41 pm
Toolek *kula ektoplazmy mija o wlos Sayokuna i trafi w kwiatka ktory natychmiast schnie* ZABIJE!!!! scream *Toolek zbliża sie xp * *zieew* o mi po rzyciu najwyrzej rynn straci wspulnika XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:42 pm
EKTOTRANSFORMATION!!!!!!!!!! scream *Toolek zmienia się w....Pikachu!!!* Pika-pika!* blaugh
*tłumaczenie: GIŃ NĘDZNY ŚMIERTELNIKU!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:43 pm
Toolek EKTOTRANSFORMATION!!!!!!!!!! scream *Toolek zmienia się w....Pikachu!!!* Pika-pika!* blaugh *tłumaczenie: GIŃ NĘDZNY ŚMIERTELNIKU! stare *lapie patelnie i oglusza* chwile spokoju prosze .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*siada w swoim foteliku* Ech...dzieciaczki wy moje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein *siada w swoim foteliku* Ech...dzieciaczki wy moje... męzczyźni .. duże dzieci .... *odkłada patelnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:44 pm
wywlok666 Sayokun Toolek *Ogniste kule przenikaja przez zjawe jaka stal sie Toolek* stressed ŚMIERĆ exclaim scream *W ręku zjawy pohjawia się czarna ektoplazma wysysajaca życie* A masz ty morderco!!!!!!!!! *zuca 10 kul ektoplazmy na sekunde* GIŃ!!!!!!! scream stressed domokun nie boje sie zjaw stare tylko pokemonow stare wysyla w jego strone demona egzorcystektory niszczy po drodze kule ciekawi mnie tylko kto tutaj posprząta po was ..... stare Sayo .. gdyby to był pokemon to pierwszqa bym go zniszczyła ... no dobra ale co to jest skrobie w szafie i sie swieci???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|