|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:22 pm
Delein Ibris powiedzmy, ze taka lekka ;P back to reality. a teraz probuje uzbierac 1500g i nie wiem jak XD Bumpuj, glosuj, jak chcesz, to moge ci pozyczyc 3nodding Avsko Cleef! Avsko Fifi! mozesz bumpowac w sklepiku rynn i moim XD (trzeba reklamowac na poczatek dzialalnosci ninja XDD ) cze cleef cze fifi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:24 pm
Delein Ibris powiedzmy, ze taka lekka ;P back to reality. a teraz probuje uzbierac 1500g i nie wiem jak XD Bumpuj, glosuj, jak chcesz, to moge ci pozyczyc 3nodding Avsko Cleef! Avsko Fifi! dobra, ide robim "bump bump" jeszcze tylko ponad 1k i bedzie nyach... XD moje complex jacket. a zagadala do mnie jakas dziewczyna z polski ^^'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:25 pm
Bry 3nodding heart
Cleef, świetnie wygląda twój avek ^^;;;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:26 pm
*Nagle z nikad pojawia sie szafa. Cos skrobie w srodku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:28 pm
*radosna idzie uściskać nowo przybylych*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:29 pm
Toolek *Nagle z nikad pojawia sie szafa. Cos skrobie w srodku* O_______O podnosi szafe i wyrzuca przez okno do basenu domokun brrr pokemony xp XDDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:31 pm
Mrau, Cześć Del, cześć Fifi ^^
Fifi, myślisz czasem o tym OMG? xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc wszytkim obecnym no... ale sie rozmnozyliscie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Toolek *Nagle z nikad pojawia sie szafa. Cos skrobie w srodku* O_______O podnosi szafe i wyrzuca przez okno do basenu domokun brrr pokemony xp XDDDDDDDDDDDD *Przezchwile z szwki dobiegaja krzyki, potem cisza. Z Basenu wynurza sie cos bialego i prawie przezroczystego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:33 pm
Toolek Sayokun Toolek *Nagle z nikad pojawia sie szafa. Cos skrobie w srodku* O_______O podnosi szafe i wyrzuca przez okno do basenu domokun brrr pokemony xp XDDDDDDDDDDDD *Przezchwile z szwki dobiegaja krzyki, potem cisza. Z Basenu wynurza sie cos bialego i prawie przezroczystego* O__O 'przywoluje 6 smoka ognia i strzela w zjawe ognistyi pociskami' odeeejdz gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 12:35 pm
wywlok666 Rynn the Vampire Mrau, Cześć Del, cześć Fifi ^^ Fifi, myślisz czasem o tym OMG? xd heart oczywiście smile i nawet już wygrzebałam materialy aby zrobić pr XDD więc tylko byle do weekendu .. w ten nie mogłam z powodu urodzin XD nie ma jak 3 imprezy pod rząd na uczczenie 19stych urodzin :3 suuuuper heart no sądząc po twoich opisach na gg to było fajnie, i bardzo się z tego cieszę xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|