|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:00 am
Lina-san Lethiel wroocilam na chwilq ninja hello *przytuul* 4laugh whee Ib *przytuuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:03 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:03 am
Prinee, a nie ma innego site'u skad mozna patcha sciagnac? czy teraz cos innego cie trapi? ^^
(nienawidze lowic puszek vv')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:04 am
*przytuuul* sad ... nie smootaj sad ... cio siem stalo ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:05 am
tak btw. to zauwazylam... ze moj avatar jest cholernie blady... w porownaniu do waszych... wygladam jak papier crying
no tak, nie ma to jak wynaleźc sobie problem hehe ^^ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:05 am
Ibris Prinee, a nie ma innego site'u skad mozna patcha sciagnac? czy teraz cos innego cie trapi? ^^ (nienawidze lowic puszek vv') tylko ze ja MUSZE miec patcha z tej strony zeby grac na tym serverze i juz wogole Ibris ^^ nie tylko z tego powodu mi smutno.... z tego powodu to ja raczej wsciekla jestem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:07 am
novelin tak btw. to zauwazylam... ze moja vatra jest cholernie blady... w porownaniu do waszych... wygladam jak papier crying no tak, nie ma to jak wynaleźc sobie problem hehe ^^ xd trzeba bylo na poczatku wybrac ciemniejsza karnacje wink ale taka tez jest dobra. ja nie wiem co ci w niej nie pasuje XD Prin, a probowalas sciagnac innego winrara? ^^' tego jest pelno na necie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:07 am
novelin tak btw. to zauwazylam... ze moja vatra jest cholernie blady... w porownaniu do waszych... wygladam jak papier crying no tak, nie ma to jak wynaleźc sobie problem hehe ^^ xd ja jestem bardziej blady xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:08 am
novelin tak btw. to zauwazylam... ze moja vatra jest cholernie blady... w porownaniu do waszych... wygladam jak papier crying no tak, nie ma to jak wynaleźc sobie problem hehe ^^ xd Pewnie dlatego, ze masz ciemny stroj i czerwone wlosy. Moj avi tez wyglada blado gdy ubiore go w cosik ciemniejszego.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:12 am
A pewnie macie racje ^^
E tam z reszta nawet ta 'blada' twarz mi sie podoba razz hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:14 am
Ibris novelin tak btw. to zauwazylam... ze moja vatra jest cholernie blady... w porownaniu do waszych... wygladam jak papier crying no tak, nie ma to jak wynaleźc sobie problem hehe ^^ xd trzeba bylo na poczatku wybrac ciemniejsza karnacje wink ale taka tez jest dobra. ja nie wiem co ci w niej nie pasuje XD Prin, a probowalas sciagnac innego winrara? ^^' tego jest pelno na necie. taa....chyba nie znasz mojego brata..... wscieka sie o wszystko :/ a ja mu jeszcze wyinstaluje program i zainstaluje inny ^^ yhy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:14 am
novelin A pewnie macie racje ^^ E tam z reszta nawet ta 'blada' twarz mi sie podoba razz hehe Blade jest piekne! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:16 am
^^' Prinee... to przykro mi, ja ci nie pomoge. ja moge tylko rysowac.. i chyba za zaczne vv' potrzebuje kasy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 11:17 am
Ibris ^^' Prinee... to przykro mi, ja ci nie pomoge. ja moge tylko rysowac.. i chyba za zaczne vv' potrzebuje kasy... a..wlasnie...zna ktos jakies dobre oekaki...? bo to na smoczym chyba juz nie powroci ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|