|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:31 am
Toolek LIna!!!! Tam cos jest!!!!! gonk eek stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:32 am
Ibris? To ty? Co ci się stało z włosami? Co ty masz na głowie? *z zaciekawieniem przygląda się włosom Ibris*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:33 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:33 am
jeej, complex jacket tak strasznie stanialy a ja kasy nie mam ><' i to akurat jak wydalam na co innego... ghy xp
oye Eurinka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:34 am
Jaswinder Ibris? To ty? Co ci się stało z włosami? Co ty masz na głowie? *z zaciekawieniem przygląda się włosom Ibris* wydaje mi sie, ze to wlosy wink teraz jestem bardziej podobna do mnie samej w realu, tez mam takie wloski ^_^ hejka Del :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:36 am
Ibris jeej, complex jacket tak strasznie stanialy a ja kasy nie mam ><' i to akurat jak wydalam na co innego... ghy xp oye Eurinka Ja zbieram na ten brazowy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:37 am
witam nowoprzybyłych whee
ja zbieram na sukienke chinska, czarna >.< czemu taka droga? >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:38 am
Jaswinder opcy Toolek opcy dobra Power Designer sie sciagnal... teraz do roboty domokun A cio to? program do projektowania systemow informatycznych i bazodanowych Power desinger... coś mi się obiło o uszka w szkole... heart DZIEŃDOBEREK heart dobry.. i juz po robocie ... bo Designer mi sie co prawda instaluje ale nic poza tym stare znowu bede musial robic projekt na ostatni moment stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:40 am
Miss_Karina witam nowoprzybyłych whee ja zbieram na sukienke chinska, czarna >.< czemu taka droga? >.<ladna jest ;P chociaz mi sie bardziej podobaja yukaty ^^' jak uzbieram juz te 9900g to kupie autumn leaves XD ale najpierw jacket i goggles (sa juz od 7k od razu do kupienia vv'' brakuje ma tylko 1500.. a daje glowe, ze jutro juz nie bedzie tych aukcji)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:40 am
opcy Jaswinder opcy Toolek opcy dobra Power Designer sie sciagnal... teraz do roboty domokun A cio to? program do projektowania systemow informatycznych i bazodanowych Power desinger... coś mi się obiło o uszka w szkole... heart DZIEŃDOBEREK heart dobry.. i juz po robocie ... bo Designer mi sie co prawda instaluje ale nic poza tym stare znowu bede musial robic projekt na ostatni moment stressed nie narzekaj gonk ja mam chyba bardzo zle XP w kazdy dzien tego tyg mam oddac jakas prace XP i jeszcze all nie zrobiłam crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:41 am
Miss_Karina witam nowoprzybyłych whee ja zbieram na sukienke chinska, czarna >.< czemu taka droga? >.<hejka 4laugh ja bym chciala to niebieska (moj ulubiony kolor ^^) ale kupilam ledwo co 2 listy i juz nie mam kaski sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:41 am
Miss_Karina witam nowoprzybyłych whee ja zbieram na sukienke chinska, czarna >.< czemu taka droga? >.<Nie martw sie. Na pewno uzbierasz ta sume smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:42 am
Ibris Miss_Karina witam nowoprzybyłych whee ja zbieram na sukienke chinska, czarna >.< czemu taka droga? >.<ladna jest ;P chociaz mi sie bardziej podobaja yukaty ^^' jak uzbieram juz te 9900g to kupie autumn leaves XD ale najpierw jacket i goggles (sa juz od 7k od razu do kupienia vv'' brakuje ma tylko 1500.. a daje glowe, ze jutro juz nie bedzie tych aukcji) heh... mi brakuje jeszcze 1900 g XP sweatdrop ale spoko...jakos nazbieramy! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:43 am
Eurina Vam Miss_Karina witam nowoprzybyłych whee ja zbieram na sukienke chinska, czarna >.< czemu taka droga? >.<Nie martw sie. Na pewno uzbierasz ta sume smile thx wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|