|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:17 am
Lavagetas_heqetai ehh spadam- moze sie na coś nadzieje-- adieu O.o do zobaczonka opcy powodzenia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:18 am
opcy Prinee opcy Ibris Ragnarok to pozeracz czasu ^^" ale maja ladne obrazki... moze popros kogos o rozrarowania i wyslanie na maila? nie da sie tak? moze to jest spakowane nowszym RARem ... mam winrara 3.41 to ja nie wiem... sweatdrop sork najlepsze jest to ze inni nie maja problemow z wypakowaniem tego... ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai ehh spadam- moze sie na coś nadzieje-- adieu ja tesh zmykam... papatki wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy dobra Power Designer sie sciagnal... teraz do roboty domokun A cio to?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lavagetas_heqetai ehh spadam- moze sie na coś nadzieje-- adieu O.o do zobaczonka opcy powodzenia xd dzieki wielkie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:19 am
Lethiel Lavagetas_heqetai ehh spadam- moze sie na coś nadzieje-- adieu ja tesh zmykam... papatki wam pay pay leti 4laugh ja bede troshu a potem znikam popracowac XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:20 am
Toolek opcy dobra Power Designer sie sciagnal... teraz do roboty domokun A cio to? program do projektowania systemow informatycznych i bazodanowych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:22 am
opcy Toolek opcy dobra Power Designer sie sciagnal... teraz do roboty domokun A cio to? program do projektowania systemow informatycznych i bazodanowych Łojezu i Olaboga!!! Powodzenia zycze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:25 am
eek Halo jest tu ktos? *Zarowi gasna i zapalajja sie. Z szawki dobiega ciche...bulgotanie?* Halo... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:28 am
*Bierze rure z zesqbanej sciany* Halo.....To nie jest smiesznew... gonk *trzesaca reka naciska na klamke szawki* neutral eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Toolek opcy dobra Power Designer sie sciagnal... teraz do roboty domokun A cio to? program do projektowania systemow informatycznych i bazodanowych Power desinger... coś mi się obiło o uszka w szkole... heart DZIEŃDOBEREK heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|