|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:06 am
Lavagetas_heqetai Ibris moj reflex jest genialny, teraz widze, ze jakies nowosci sa na gai... ^^' hej LH, cos taki... taki o "-_-"? zly? mam ochote rzucic sie w przepaść- jestem wkurzony maksymalnie O.o ..... *pooszcza* tio moze ja lepiej przytoolac nie bede sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:06 am
Ibris Ragnarok to pozeracz czasu ^^" ale maja ladne obrazki... moze popros kogos o rozrarowania i wyslanie na maila? nie da sie tak? moze to jest spakowane nowszym RARem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:07 am
Lavagetas_heqetai Ibris moj reflex jest genialny, teraz widze, ze jakies nowosci sa na gai... ^^' hej LH, cos taki... taki o "-_-"? zly? mam ochote rzucic sie w przepaść- jestem wkurzony maksymalnie del:slonko ty moje, bede na gg ok 9:00 wypoczywaj....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:08 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Ibris moj reflex jest genialny, teraz widze, ze jakies nowosci sa na gai... ^^' hej LH, cos taki... taki o "-_-"? zly? mam ochote rzucic sie w przepaść- jestem wkurzony maksymalnie O.o a co sie stało? przez jedna nieobecnosc na zajeciach musze caly przedmiot zaliczac i pisać wszystkie koła jeszcze raz-- 7 i 10 w połowie ferii czyli ferie mam z głowy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:10 am
LH, zawsze moglo byc gorzej, czegokolwiek to dotyczy ^^ idz sie wyladuj i odczekaj az przejdzie. po prostu... Kari, sprobuj tutaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ibris Ragnarok to pozeracz czasu ^^" ale maja ladne obrazki... moze popros kogos o rozrarowania i wyslanie na maila? nie da sie tak? moze to jest spakowane nowszym RARem ... mam winrara 3.41
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:11 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Ibris moj reflex jest genialny, teraz widze, ze jakies nowosci sa na gai... ^^' hej LH, cos taki... taki o "-_-"? zly? mam ochote rzucic sie w przepaść- jestem wkurzony maksymalnie O.o a co sie stało? przez jedna nieobecnosc na zajeciach musze caly przedmiot zaliczac i pisać wszystkie koła jeszcze raz-- 7 i 10 w połowie ferii czyli ferie mam z głowy lol... wspoolczooje sad *glasq glasq*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:11 am
Iael Lavagetas_heqetai Ibris moj reflex jest genialny, teraz widze, ze jakies nowosci sa na gai... ^^' hej LH, cos taki... taki o "-_-"? zly? mam ochote rzucic sie w przepaść- jestem wkurzony maksymalnie del:slonko ty moje, bede na gg ok 9:00 wypoczywaj.... nie wiem czy bede musze pisać kospekty ehh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:12 am
Prinee opcy Ibris Ragnarok to pozeracz czasu ^^" ale maja ladne obrazki... moze popros kogos o rozrarowania i wyslanie na maila? nie da sie tak? moze to jest spakowane nowszym RARem ... mam winrara 3.41 to ja nie wiem... sweatdrop sork
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|