|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:56 am
Prinee wrocilam..... nie zainstalowalam..... crying crying crying crying a czym sie bawilas? ^^ hey tak w ogole XD i czesc Karinka, "duzy szkrabie" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:57 am
Ibris Prinee wrocilam..... nie zainstalowalam..... crying crying crying crying a czym sie bawilas? ^^ hey tak w ogole XD i czesc Karinka, "duzy szkrabie" wink Ragnaroka nie moze zpatchowac... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:57 am
Ibris Prinee wrocilam..... nie zainstalowalam..... crying crying crying crying a czym sie bawilas? ^^ hey tak w ogole XD i czesc Karinka, "duzy szkrabie" wink chcialam zainstalowac regnaroka ale nie moge wypakowac patchow ;( bo cos mi sie dzieje z Winrarem ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:58 am
Miss_Karina buuuuu!!!!! czemu ta czarna chinska sukienka kosztuje 7 k??!!!! crying crying crying ni mam tyle i do takiej kwoty nigdy nie dobrne crying crying crying uzbierash !! .. początkowo tio dla mnie tesh byla doosha sooma.. ale potem jush idzie latwiej wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:59 am
Podoba wam sie moj pierwszy avie art?  Odrazu mowie nie umiem na PC rysowac... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ragnarok to pozeracz czasu ^^" ale maja ladne obrazki...
moze popros kogos o rozrarowania i wyslanie na maila? nie da sie tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Prinee wrocilam..... nie zainstalowalam..... crying crying crying crying a czym sie bawilas? ^^ hey tak w ogole XD i czesc Karinka, "duzy szkrabie" wink jej Ibri blaugh widze ze zmieniłaś fryzurke wink wene masz widac xd xd wink Let- nie wiem crying jeszcze zbieram na lettera crying ... O.o a wlasnie kiedy je otwieramy?? whee jutro? pojutrze? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:01 am
moj reflex jest genialny, teraz widze, ze jakies nowosci sa na gai... ^^'
hej LH, cos taki... taki o "-_-"? zly?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:03 am
Ibris Ragnarok to pozeracz czasu ^^" ale maja ladne obrazki... moze popros kogos o rozrarowania i wyslanie na maila? nie da sie tak? no wlasnie nie da sie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj pisiu 4laugh *przytuuuuul* whee cio taka minka O.o ?? Kari.. nio tak jakoś 3nodding whee .... mam nadzieje ze bedzie cos ciekawego wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris moj reflex jest genialny, teraz widze, ze jakies nowosci sa na gai... ^^' hej LH, cos taki... taki o "-_-"? zly? mam ochote rzucic sie w przepaść- jestem wkurzony maksymalnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:04 am
Ibris moj reflex jest genialny, teraz widze, ze jakies nowosci sa na gai... ^^' hej LH, cos taki... taki o "-_-"? zly? Ibri...nie moge otwrzyc twojej pracki crying nie wiem dlaczego crying Leti- tesh mam taka nadzieje whee Czesc Pisiu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:04 am
Lavagetas_heqetai Ibris moj reflex jest genialny, teraz widze, ze jakies nowosci sa na gai... ^^' hej LH, cos taki... taki o "-_-"? zly? mam ochote zucic sie w przepaść- jestem wkurzony maksymalnie Nie masz po co zyc? ŻYj na zlosc innym! ^_^ To mi pomaga jak mam dola! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 10:06 am
Lavagetas_heqetai Ibris moj reflex jest genialny, teraz widze, ze jakies nowosci sa na gai... ^^' hej LH, cos taki... taki o "-_-"? zly? mam ochote rzucic sie w przepaść- jestem wkurzony maksymalnie O.o a co sie stało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|