|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:45 am
Iael Iael *bierze tasak i tnie sie na miniaturowe kawalecczki* wuahahahahaha *małe kawałeczki zmieniaja sie w małe Iaelq wiekszosc zaczyna skrobac a jeden wskakuje na lethiel *tio dlia cjebe O.o ...... piiiiiiiiiiisk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:46 am
Ibris Iael *bierze tasak i tnie sie na miniaturowe kawalecczki* wuahahahahaha Iaelku, jak ty zamierzasz wspolzyc z innymi? XD i nie packaj tak po dywanie wink *mały jael zacepia sie o jej włos i wyrywa go jej * hihihihih * ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:49 am
Iael Ibris Iael *bierze tasak i tnie sie na miniaturowe kawalecczki* wuahahahahaha Iaelku, jak ty zamierzasz wspolzyc z innymi? XD i nie packaj tak po dywanie wink *mały jael zacepia sie o jej włos i wyrywa go jej * hihihihih * ucieka* O.o ... lol... po cio mu to ??!! *biegnie za Iaelkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Patrzy na krew na dywanie....* I kto to posprząta... sweatdrop *polewa dywanik bęzyną* BURN BABY, BURN exclaim exclaim exclaim twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bede za godzinkle ,,, nie odchodzcieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:50 am
au? *dobrze, ze ma duzo wlosow, khee* znow probujecie odnalezc skladzik pelny czekolady? ^^' rzuccie okiem, prosze wink na to cos biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:50 am
Iael bede za godzinkle ,,, nie odchodzcieeeeeeeeeeeeeeeee!!!! papatki... ale nie wiem czy jeszcze bede sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:51 am
Ibris au? *dobrze, ze ma duzo wlosow, khee* znow probujecie odnalezc skladzik pelny czekolady? ^^' rzuccie okiem, prosze wink na to cos biggrin Śliczne... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:52 am
bye bye Iael ^^
und dzieki T. XD ktos powiedzial, ze tam glowa za duza... mi sie wydaje, ze dobra sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:53 am
Lethiel Iael bede za godzinkle ,,, nie odchodzcieeeeeeeeeeeeeeeee!!!! papatki... ale nie wiem czy jeszcze bede sad no to w takim razie nie smuc sie bowiem zartowałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:54 am
Toolek Ibris au? *dobrze, ze ma duzo wlosow, khee* znow probujecie odnalezc skladzik pelny czekolady? ^^' rzuccie okiem, prosze wink na to cos biggrin Śliczne... eek 3nodding 3nodding 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:54 am
wrocilam..... nie zainstalowalam..... crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:55 am
Prinee wrocilam..... nie zainstalowalam..... crying crying crying crying *Pociesza* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:55 am
buuuuu!!!!! czemu ta czarna chinska sukienka kosztuje 7 k??!!!! crying crying crying ni mam tyle i do takiej kwoty nigdy nie dobrne crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 9:56 am
Iael Lethiel Iael bede za godzinkle ,,, nie odchodzcieeeeeeeeeeeeeeeee!!!! papatki... ale nie wiem czy jeszcze bede sad no to w takim razie nie smuc sie bowiem zartowałem yay blaugh *przytuul* biedna Prinee.. *przytuuuuul* nie smootaj sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|