|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:02 am
Miss_Karina hej Say oni-chan XD XD co tam u ciebie, rozrabiako? XDrozrabiako?? pomylilas mnie z sei razz ja jestem szanujacym sie zbokiem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:03 am
Sayokun Miss_Karina hej Say oni-chan XD XD co tam u ciebie, rozrabiako? XDrozrabiako?? pomylilas mnie z sei razz ja jestem szanujacym sie zbokiem XD badz z tego dumny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:03 am
Miss_Karina ja tesh XP wystarcza mi te rózki ktore mam na główce XD yay !! rooshki rlz whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:07 am
Sayokun Miss_Karina hej Say oni-chan XD XD co tam u ciebie, rozrabiako? XDrozrabiako?? pomylilas mnie z sei razz ja jestem szanujacym sie zbokiem XD hm,mm no to zboku jeden XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:07 am
Akiko Tamashii Sayokun Miss_Karina hej Say oni-chan XD XD co tam u ciebie, rozrabiako? XDrozrabiako?? pomylilas mnie z sei razz ja jestem szanujacym sie zbokiem XD badz z tego dumny xd a jak wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:10 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:13 am
wiecie, nawet nie wiedzialam ze instalowanie gry moze tak denerwowac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:15 am
Prinee wiecie, nawet nie wiedzialam ze instalowanie gry moze tak denerwowac ^^ mnie tam nigdy nie ciagnelo do gier blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:15 am
Akiko Tamashii Prinee wiecie, nawet nie wiedzialam ze instalowanie gry moze tak denerwowac ^^ mnie tam nigdy nie ciagnelo do gier blaugh heh .... ja od 2 lat gram tylko w counter-strike ^^ teraz instaluje Ragnaroka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:17 am
Akiko Tamashii Prinee wiecie, nawet nie wiedzialam ze instalowanie gry moze tak denerwowac ^^ mnie tam nigdy nie ciagnelo do gier blaugh mnie tesh XD ale jest jedna gra ktora mi sie bardzo podobala i musze znow pozyczyc od kolezanki XP XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:17 am
Miss_Karina Akiko Tamashii Prinee wiecie, nawet nie wiedzialam ze instalowanie gry moze tak denerwowac ^^ mnie tam nigdy nie ciagnelo do gier blaugh mnie tesh XD ale jest jedna gra ktora mi sie bardzo podobala i musze znow pozyczyc od kolezanki XP XDD jaka...? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:19 am
Prinee Miss_Karina Akiko Tamashii Prinee wiecie, nawet nie wiedzialam ze instalowanie gry moze tak denerwowac ^^ mnie tam nigdy nie ciagnelo do gier blaugh mnie tesh XD ale jest jedna gra ktora mi sie bardzo podobala i musze znow pozyczyc od kolezanki XP XDD jaka...? ^^ "Najdłuższa Podróż" spodobala mi se ze wzgledu na grafike i tematyke fantastyczną =^.^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|