|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:44 am
omg...........te mini skrzydelka ponad milion kosztuja???????! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:49 am
obstawiamy XD ile godzin zycia dajecie nowemu topikowi na gildii razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:50 am
Sayokun obstawiamy XD ile godzin zycia dajecie nowemu topikowi na gildii razz zalezy o czym jest :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:51 am
Akiko Tamashii Sayokun obstawiamy XD ile godzin zycia dajecie nowemu topikowi na gildii razz zalezy o czym jest :] sprawdz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:54 am
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun obstawiamy XD ile godzin zycia dajecie nowemu topikowi na gildii razz zalezy o czym jest :] sprawdz razz Liga YU_GI_OH?? O__o' o__O""" O_o'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:54 am
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Sayokun obstawiamy XD ile godzin zycia dajecie nowemu topikowi na gildii razz zalezy o czym jest :] sprawdz razz Liga YU_GI_OH?? O__o' o__O""" O_o''' dajesz 2h XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:55 am
Akiko Tamashii omg...........te mini skrzydelka ponad milion kosztuja???????! crying crying crying niom sad nie wiem czy nie zrezygnowac z quescika sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:55 am
Sayokun Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii Sayokun obstawiamy XD ile godzin zycia dajecie nowemu topikowi na gildii razz zalezy o czym jest :] sprawdz razz Liga YU_GI_OH?? O__o' o__O""" O_o''' dajesz 2h XDDD hieh... ja mu daje czas do pojawienia siem pierwshego moda xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:56 am
Lethiel hieh... ja mu daje czas do pojawienia siem pierwshego moda xd ja tez ^^""
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:57 am
Lethiel Akiko Tamashii omg...........te mini skrzydelka ponad milion kosztuja???????! crying crying crying niom sad nie wiem czy nie zrezygnowac z quescika sad eee...aaa... mini wings kosztuja poand milion ??!!!! eek crying crying czesc wam szkraby koffane 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:59 am
Miss_Karina Lethiel Akiko Tamashii omg...........te mini skrzydelka ponad milion kosztuja???????! crying crying crying niom sad nie wiem czy nie zrezygnowac z quescika sad eee...aaa... mini wings kosztuja poand milion ??!!!! eek crying crying czesc wam szkraby koffane 4laugh whee *przytuuuuuuuuul* 4laugh niom.. jesheli nawet nie więcej crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel Akiko Tamashii omg...........te mini skrzydelka ponad milion kosztuja???????! crying crying crying niom sad nie wiem czy nie zrezygnowac z quescika sad eee...aaa... mini wings kosztuja poand milion ??!!!! eek crying crying czesc wam szkraby koffane 4laugh whee no hej :], chcesz sie z nami dolowac? ^^' ja juz sobie odpuscilam mini skrzydelka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hej Say oni-chan XD XD co tam u ciebie, rozrabiako? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 8:01 am
Akiko Tamashii Miss_Karina Lethiel Akiko Tamashii omg...........te mini skrzydelka ponad milion kosztuja???????! crying crying crying niom sad nie wiem czy nie zrezygnowac z quescika sad eee...aaa... mini wings kosztuja poand milion ??!!!! eek crying crying czesc wam szkraby koffane 4laugh whee no hej :], chcesz sie z nami dolowac? ^^' ja juz sobie odpuscilam mini skrzydelka ja tesh XP wystarcza mi te rózki ktore mam na główce XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|