|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:01 am
Lethiel i *przytuul* dla Sayo ktoory siem nawet nie przywita wink blaugh xd bo sayowi necik siada i nie wyrabia razz witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:02 am
Sayokun Baliaur Lethiel witajcie 4laugh whee wink heyka fajne gatki smile Sayo naprawde?? eek a za ile kupujesh siga?? (tyz by kciala naiwna i tak kasy nni ma stressed ) Akiki papathus chodzi o te kiecki japonskie ze smokami sa kawaii heart wlasnie nie wiem ile razz aki ile chcesz XD caly i normalny (kolorowy) - 1700g (czarno-bialy - 1450g) z kims - 2200g (czarno-bialy - 2000g) SD - 1200g popiersie - 1000g (rowniez czarno-biale) jaki sobie zyczysz :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel i *przytuul* dla Sayo ktoory siem nawet nie przywita wink blaugh xd faceci sweatdrop bobla ja josh idem bo zara bede miala Juliangel i moja sis na karku gonk Papathus Kiciunie Fru Frunie heart heart (tak snieg mmi w lepetynke przygrzal; xd blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lethiel i *przytuul* dla Sayo ktoory siem nawet nie przywita wink blaugh xd bo sayowi necik siada i nie wyrabia razz witaj bla bla wink blaugh *przytuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:03 am
Akiko Tamashii Sayokun Baliaur Lethiel witajcie 4laugh whee wink heyka fajne gatki smile Sayo naprawde?? eek a za ile kupujesh siga?? (tyz by kciala naiwna i tak kasy nni ma stressed ) Akiki papathus chodzi o te kiecki japonskie ze smokami sa kawaii heart wlasnie nie wiem ile razz aki ile chcesz XD caly i normalny (kolorowy) - 1700g (czarno-bialy - 1450g) z kims - 2200g (czarno-bialy - 2000g) SD - 1200g popiersie - 1000g (rowniez czarno-biale) jaki sobie zyczysz :] caly i normalny (sam bo nie mam z kim) , kolorowy, musze jeszcze 300 g zdobyc :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:03 am
Baliaur Lethiel i *przytuul* dla Sayo ktoory siem nawet nie przywita wink blaugh xd faceci sweatdrop bobla ja josh idem bo zara bede miala Juliangel i moja sis na karku gonk Papathus Kiciunie Fru Frunie heart heart (tak snieg mmi w lepetynke przygrzal; xd blaugh ) papatki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:05 am
Akiko Tamashii caly i normalny (kolorowy) - 1700g (czarno-bialy - 1450g) z kims - 2200g (czarno-bialy - 2000g) SD - 1200g popiersie - 1000g (rowniez czarno-biale) jaki sobie zyczysz :] oo to ja mam dusho do zbirania 2,6k na dlogi 2,5k na prezwent dla qmpla ...7k na sukienke +2,2 k na najshlyczniejszego siga crying za pol roku sie uzbira ide josh ide xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:05 am
Sayokun caly i normalny (sam bo nie mam z kim) , kolorowy, musze jeszcze 300 g zdobyc :3 oki 3nodding (idzie polazic po sklepach bo widziala u niektorych nowe ciuszki) sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:20 am
nyuuu...ale fajne rzeczy sa.....szkoda ze nie idzie ich przymierzyc xp pozatym jestem ciekawa co w liscikach jest ^_^ pierwszy raz kupilam 2 lisciki xd >^_^> mam nadzieje ze bedzie cos zajefajnego wink
...........hhhmmmmmmmmm....moze zrobie sobie wishliste? xd ...moze znajdzie sie jakies dobre serce i mi cos podaruje bo biedna Aki nie ma kasy zeby placi te wszystkie podatki i jeszcze ciuchy kupowac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:21 am
Akiko Tamashii nyuuu...ale fajne rzeczy sa.....szkoda ze nie idzie ich przymierzyc xp pozatym jestem ciekawa co w liscikach jest ^_^ pierwszy raz kupilam 2 lisciki xd >^_^> mam nadzieje ze bedzie cos zajefajnego wink ...........hhhmmmmmmmmm....moze zrobie sobie wishliste? xd ...moze znajdzie sie jakies dobre serce i mi cos podaruje bo biedna Aki nie ma kasy zeby placi te wszystkie podatki i jeszcze ciuchy kupowac xd lepiej zaluz sklepik szybciej uzbierasz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:23 am
Akiko Tamashii nyuuu...ale fajne rzeczy sa.....szkoda ze nie idzie ich przymierzyc xp pozatym jestem ciekawa co w liscikach jest ^_^ pierwszy raz kupilam 2 lisciki xd >^_^> mam nadzieje ze bedzie cos zajefajnego wink ...........hhhmmmmmmmmm....moze zrobie sobie wishliste? xd ...moze znajdzie sie jakies dobre serce i mi cos podaruje bo biedna Aki nie ma kasy zeby placi te wszystkie podatki i jeszcze ciuchy kupowac xd lol... mi przymieshanie dziala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:25 am
Sayokun Akiko Tamashii nyuuu...ale fajne rzeczy sa.....szkoda ze nie idzie ich przymierzyc xp pozatym jestem ciekawa co w liscikach jest ^_^ pierwszy raz kupilam 2 lisciki xd >^_^> mam nadzieje ze bedzie cos zajefajnego wink ...........hhhmmmmmmmmm....moze zrobie sobie wishliste? xd ...moze znajdzie sie jakies dobre serce i mi cos podaruje bo biedna Aki nie ma kasy zeby placi te wszystkie podatki i jeszcze ciuchy kupowac xd lepiej zaluz sklepik szybciej uzbierasz XD zaloze, zaloze ale chcialam sobie kupic OMG hat albo mini skrzydelka crying i dlatego bede brac w konkursach udzialy zeby jak najszybciej uzbierac kase
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:27 am
Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii nyuuu...ale fajne rzeczy sa.....szkoda ze nie idzie ich przymierzyc xp pozatym jestem ciekawa co w liscikach jest ^_^ pierwszy raz kupilam 2 lisciki xd >^_^> mam nadzieje ze bedzie cos zajefajnego wink ...........hhhmmmmmmmmm....moze zrobie sobie wishliste? xd ...moze znajdzie sie jakies dobre serce i mi cos podaruje bo biedna Aki nie ma kasy zeby placi te wszystkie podatki i jeszcze ciuchy kupowac xd lepiej zaluz sklepik szybciej uzbierasz XD zaloze, zaloze ale chcialam sobie kupic OMG hat albo mini skrzydelka crying i dlatego bede brac w konkursach udzialy zeby jak najszybciej uzbierac kase co do sklepikow.. mialem zalozyc jeden z rynn ale ona gdzies wsiakla ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 7:31 am
Lethiel Akiko Tamashii nyuuu...ale fajne rzeczy sa.....szkoda ze nie idzie ich przymierzyc xp pozatym jestem ciekawa co w liscikach jest ^_^ pierwszy raz kupilam 2 lisciki xd >^_^> mam nadzieje ze bedzie cos zajefajnego wink ...........hhhmmmmmmmmm....moze zrobie sobie wishliste? xd ...moze znajdzie sie jakies dobre serce i mi cos podaruje bo biedna Aki nie ma kasy zeby placi te wszystkie podatki i jeszcze ciuchy kupowac xd lol... mi przymieshanie dziala a mi nie dziala :[ , specjalnie sie rozebralam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|