|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 5:39 am
...kurde nooo-o-o ... ...Wy jesteście jacyś nienormalni stressed (nie mówię, ze ja jestem normalny) ...I na dodatek zdradziliście Mateczkę Rosję i Wujaszka Stalina! scream ... ...nic tu po mnie ...wychodzę ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:44 am
witam w ten piekny dzien XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:45 am
eek eek eek heyka ale ty mash %$## siga... bardzo ladnie dobrane kolory whee shlyczniutki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:48 am
Baliaur eek eek eek heyka ale ty mash %$## siga... bardzo ladnie dobrane kolory whee shlyczniutki xd arigatou whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:49 am
Akiko Tamashii Baliaur eek eek eek heyka ale ty mash %$## siga... bardzo ladnie dobrane kolory whee shlyczniutki xd arigatou whee whee nie ma zia cio whee heyka Sayo ja josh mushem spadac sad (ale fajniusie sa te kiecki u edmunda heart ,tylko kto mi taka za 7k fundnie stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:50 am
witajcie 4laugh whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:51 am
Baliaur Akiko Tamashii Baliaur eek eek eek heyka ale ty mash %$## siga... bardzo ladnie dobrane kolory whee shlyczniutki xd arigatou whee whee nie ma zia cio whee heyka Sayo ja josh mushem spadac sad (ale fajniusie sa te kiecki u edmunda heart ,tylko kto mi taka za 7k fundnie stressed ) jakbym mial razz na razie zbieram na rysunek od aki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:51 am
Baliaur Akiko Tamashii Baliaur eek eek eek heyka ale ty mash %$## siga... bardzo ladnie dobrane kolory whee shlyczniutki xd arigatou whee whee nie ma zia cio whee heyka Sayo ja josh mushem spadac sad (ale fajniusie sa te kiecki u edmunda heart ,tylko kto mi taka za 7k fundnie stressed ) tyo papa :] (idzie do edmunda zobaczyc o jakie chodzi wink )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:53 am
Lethiel witajcie 4laugh whee wink heyka fajne gatki smile Sayo naprawde?? eek a za ile kupujesh siga?? (tyz by kciala naiwna i tak kasy nni ma stressed ) Akiki papathus chodzi o te kiecki japonskie ze smokami sa kawaii heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:53 am
Sayokun jakbym mial razz na razie zbieram na rysunek od aki whee xd czesc Le ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:55 am
Baliaur Lethiel witajcie 4laugh whee wink heyka fajne gatki smile Sayo naprawde?? eek a za ile kupujesh siga?? (tyz by kciala naiwna i tak kasy nni ma stressed ) Akiki papathus chodzi o te kiecki japonskie ze smokami sa kawaii heart dziekooje whee *przytuuuuuuuul* witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:55 am
Akiko Tamashii Sayokun jakbym mial razz na razie zbieram na rysunek od aki whee xd czesc Le ^__^ *przytuuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 6:57 am
Baliaur Lethiel witajcie 4laugh whee wink heyka fajne gatki smile Sayo naprawde?? eek a za ile kupujesh siga?? (tyz by kciala naiwna i tak kasy nni ma stressed ) Akiki papathus chodzi o te kiecki japonskie ze smokami sa kawaii heart wlasnie nie wiem ile razz aki ile chcesz XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|