|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:46 am
Ja- Yosei ...przepraszam ...ale jak można fajnie zarobić na rybkach? ...bo ja sie zatrzymałem na poziomie Bass'ken z tym drągiem za 200g i z najtańszą przynętą... ... sweatdrop Np. dzisiaj zlowilam 3 sand baldury za 30 g, pare za 16 i pebby za 11. Przyneta za 25 g zwraca sie wielokrotnie... Chociaz sprzet jest wazny aby zarobic na stawie Durem. Zwyklym patykiem nic tam sie nie zlowi sad Niedlugo kupuje nowa wedke i pewnie ta sprzedam taniej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:49 am
...yhm ...ale przecie to nie rzeczy są tu najważniejsze blaugh ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:51 am
Ja- Yosei ...przepraszam ...ale jak można fajnie zarobić na rybkach? ...bo ja sie zatrzymałem na poziomie Bass'ken z tym drągiem za 200g i z najtańszą przynętą... ... sweatdrop wiesz ja na bassk'en łowie tak długo aż nie złowie 100 tych samych i zamienie na czapke a potem ide do marketu i zarabiam. zarobiłam już tak 6k biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:51 am
Ja- Yosei ...yhm ...ale przecie to nie rzeczy są tu najważniejsze blaugh ... Oczywscie. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:55 am
Kopciuszek Ja- Yosei ...przepraszam ...ale jak można fajnie zarobić na rybkach? ...bo ja sie zatrzymałem na poziomie Bass'ken z tym drągiem za 200g i z najtańszą przynętą... ... sweatdrop wiesz ja na bassk'en łowie tak długo aż nie złowie 100 tych samych i zamienie na czapke a potem ide do marketu i zarabiam. zarobiłam już tak 6k biggrin Ja po sprzedaniu samych ryb mialam 5k. a po tygodniu zamiast 132 g mialam ponad 4! biggrin Warto zainwestowac w droga wedke, bo koszt i tak sie zwroci po miesiacu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 5:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 5:02 am
Ja- Yosei ...zwrsię - jak komuś sie chce łowić ...a jak nie - to wyglada tak jak ja xd Nie masz sobie nic do zarzucenia... Sa na Gaii osoby ktore mimo iz maja duzo goldow to wygladaja jak wiesniaki i straszydla... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 5:04 am
Eurina Vam Ja- Yosei ...zwrsię - jak komuś sie chce łowić ...a jak nie - to wyglada tak jak ja xd Nie masz sobie nic do zarzucenia... Sa na Gaii osoby ktore mimo iz maja duzo goldow to wygladaja jak wiesniaki i straszydla... xd ...Dzięki, bejbe... ninja ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 5:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 5:13 am
...hm... ...cosik mały ruch ...nooo-o-o! ...ludziska - chodźta tutaj! ... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 5:15 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 5:17 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 5:19 am
a ja juz ide, bo: 1.) Jestem glodna 2.) Chce troszke pograc...
Do zobaczenia! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 5:26 am
...a ja jestem bo: ...1)jak ktos wejdzie i zobaczy, ze jestem to moze wreszcie się zacznie rucha na Gai ...2)nie specjalnie mam w co grać ostatnio, bo te nowe gry to chała (hl2,thief3) ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|