|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:00 am
witam wszystkich 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:04 am
Kopciuszek witam wszystkich 3nodding heart Czesc! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:04 am
Ja- Yosei Eurina Vam Ja- Yosei ...To są te glacier cośtam buty? ... Tak... stare Rozsypuja sie na kazdym kroku! xd Moze poprosze siostre to je sprzeda w markecie jakiemus naiwniakowi... ...heh ...tak - jak oglądałem te buty to własnie tez były z nimi takie dziwne problemy ...a rękawice z glaciera w ogsie nie chcą u mnie włączać... ...Witaj Kopciuszek ja narazie nie mam problemów z ciuchami cza to obadać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:12 am
Eurina Vam Ja- Yosei Eurina Vam Ja- Yosei ...To są te glacier cośtam buty? ... Tak... stare Rozsypuja sie na kazdym kroku! xd Moze poprosze siostre to je sprzeda w markecie jakiemus naiwniakowi... ...heh ...tak - jak oglądałem te buty to własnie tez były z nimi takie dziwne problemy ...a rękawice z glaciera w ogsie nie chcą u mnie włączać... ...Witaj Kopciuszek Ale kiedy je kupowalam to wszystko bylo w porzadku :/ nic nie jest wieczne smile marne pocieszenie wiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:14 am
...a mi cholernie brakuje na Gai takiej maski, która by zasłaniala dolną część twarzy... ...(tą która aktualnie mi wystaje) ...nie wiem - zwyczajna husta - juz cos w rodzaju face veil by mogło być, tyle, ze w innym kolorze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:17 am
Na nic moje poszukiwania.... sweatdrop Nigdzie nie ma tej rozyczki. Czy ktos wogole ja widzial w sklepie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:20 am
Kurde, nie ten obrazek! zaraz zamienie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:27 am
Szkoda.... xp Szukalam nawet u Agathy, lecz byl tam tylko zloty lancuch dla dresow.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:32 am
...a ja ostatnio kupiłem kurtkę, płaszczyk, tą maskę zorro, rękawiczki (2 rózne) i buty... ...no i gacie więzienne - ale sie zdziwiłem bo były tylko po 180g... ...ale ...teraz tak specjalnie nie wiem co kupować (znaczy się wiem, ale już te rzeczy, które bym chciał to juz drogie są, choćby takie małe rzeczy jak Chain Wallet czy Emo Bag - koło 50 tysięcy... sweatdrop ) ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:37 am
Ja- Yosei ...a ja ostatnio kupiłem kurtkę, płaszczyk, tą maskę zorro, rękawiczki (2 rózne) i buty... ...no i gacie więzienne - ale sie zdziwiłem bo były tylko po 180g... ...ale ...teraz tak specjalnie nie wiem co kupować (znaczy się wiem, ale już te rzeczy, które bym chciał to juz drogie są, choćby takie małe rzeczy jak Chain Wallet czy Emo Bag - koło 50 tysięcy... sweatdrop ) ... gdyby np. nie bylo rybek to z pewnoscia nie kupilabym sobie spodniczki Stylish Charcoal. Wiele ubran mi sie podoba, ale niektore sa wrecz beznadziejne albo niedopracowane. Teraz mam dylemat czy oszczedzac na kozuszek(Complex Jacket) czy na buty muszkietera... Ale najnowsza dostawa chyba naruszy moj budzet.... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 4:41 am
...przepraszam ...ale jak można fajnie zarobić na rybkach? ...bo ja sie zatrzymałem na poziomie Bass'ken z tym drągiem za 200g i z najtańszą przynętą... ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|