|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 1:59 am
Ooooo!
Omega?!?!
No jasne ze widzelismy!
Confused sox rzadza!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:00 am
...ja musza lecieć (braciszek bedzie pisał coś na studyja) ... xd ...Trzymajta się ciepło ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:02 am
Ja- Yosei racqel A propos, widziel ktos juz albo gral w SH4:the room? ...ja widziałem tylko w TV...heh ...ale mam SH2 i SH3... ...najlepsza jest "dw" ...bo "tr" to już nie to samo ... Bylem jakis czas temu na pokazie nowych gier, animacji ktore nie weszly do finalnych wersji itp. to sie chyba nazywalo Lens Flare '04. I jak pokazywali SH4, to malo brakowalo a mialbym pelne gacie. Na sali kinowej bylem SAM !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:02 am
Omega Sun czesc smile Wlasnie siedze w szkole i postanowilam Was odwiedzic wink Widzieliscie jakie fajne itemi dodali do sklepow surprised ? Hej! Chociaz raz mozna pogadac razem na Gaii! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:05 am
racqel Ooooo! Omega?!?! No jasne ze widzelismy! Confused sox rzadza!!! Strasznie mi sie podobaja biggrin Ehh... ja chce juz do domku sweatdrop Przyjechalam dzis do szkoly wlasciwie tylko po wpisy do indeksu ale mimo to musze siedziec az do 15.00 crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:06 am
Omega Sun racqel Ooooo! Omega?!?! No jasne ze widzelismy! Confused sox rzadza!!! Strasznie mi sie podobaja biggrin Ehh... ja chce juz do domku sweatdrop Przyjechalam dzis do szkoly wlasciwie tylko po wpisy do indeksu ale mimo to musze siedziec az do 15.00 crying Sesja zimowa? Ale chyba juz po wszystkim co? Czy masz cos jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:07 am
Eurina Vam Omega Sun czesc smile Wlasnie siedze w szkole i postanowilam Was odwiedzic wink Widzieliscie jakie fajne itemi dodali do sklepow surprised ? Hej! Chociaz raz mozna pogadac razem na Gaii! 4laugh ooo eek 4laugh widze, ze siostrzyczka juz sie wygrzebala z lozka wink A co to sie stalo, ze tak wczesnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:09 am
racqel Sesja zimowa? Ale chyba juz po wszystkim co? Czy masz cos jeszcze? to dopiero poczatek sweatdrop Na razie zaliczam cwiczenia, a potem jeszcze 5-6 egzaminow na sesji crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:09 am
Omega Sun Eurina Vam Omega Sun czesc smile Wlasnie siedze w szkole i postanowilam Was odwiedzic wink Widzieliscie jakie fajne itemi dodali do sklepow surprised ? Hej! Chociaz raz mozna pogadac razem na Gaii! 4laugh ooo eek 4laugh widze, ze siostrzyczka juz sie wygrzebala z lozka wink A co to sie stalo, ze tak wczesnie? Nawet posprzatalam swoj pokoj! razz Ide mierzyc nowe ciuchy! Zaraz wroce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:10 am
Omega Sun racqel Sesja zimowa? Ale chyba juz po wszystkim co? Czy masz cos jeszcze? to dopiero poczatek sweatdrop Na razie zaliczam cwiczenia, a potem jeszcze 5-6 egzaminow na sesji crying A na czym i gdzie jesli mozna wiedziec (chyba sie troche wscibski robie xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:11 am
Eurina Vam Omega Sun ooo eek 4laugh widze, ze siostrzyczka juz sie wygrzebala z lozka wink A co to sie stalo, ze tak wczesnie? Nawet posprzatalam swoj pokoj! razz Ide mierzyc nowe ciuchy! Zaraz wroce Nie wierze eek To mozesz posprzatac tez moj wink A ubranka sa sliczne 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:13 am
racqel Omega Sun racqel Sesja zimowa? Ale chyba juz po wszystkim co? Czy masz cos jeszcze? to dopiero poczatek sweatdrop Na razie zaliczam cwiczenia, a potem jeszcze 5-6 egzaminow na sesji crying A na czym i gdzie jesli mozna wiedziec (chyba sie troche wscibski robie xp ) W WSAP w Bialymstoku na administracji 3nodding A Ty co porabiasz na codzien?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 24, 2005 2:15 am
Omega Sun racqel Omega Sun racqel Sesja zimowa? Ale chyba juz po wszystkim co? Czy masz cos jeszcze? to dopiero poczatek sweatdrop Na razie zaliczam cwiczenia, a potem jeszcze 5-6 egzaminow na sesji crying A na czym i gdzie jesli mozna wiedziec (chyba sie troche wscibski robie xp ) W WSAP w Bialymstoku na administracji 3nodding A Ty co porabiasz na codzien? hmmm. siedzem w Liverpool'u i zarabiam na spelnianie marzen praca trzeciej kategorii. Niezbyt fajny sposob na wyrwanie sobie roku z zycia. sad Na szczescie mam Was!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|