|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:10 pm
Jaswinder to nam w kolejce do odp na to pytanie został tylko.... OPCY blaugh raczej opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:10 pm
Delein Sayokun Delein Miss_Karina Delein i z ciebie i z tego ze tez wink sporo mamy tego wiec... *^^* *hik*Tenkju *upija troche winka* No, bo my...że tak powiem nietkniete powinnyśmy się trzymać razem *winko* 3nodding whee xd a ja nietkniety siedze sam razz *podchodzi i przytula* Oj chodź do nas...my mamy winko XD lepiej nie bo jestem w nastroju do "tykania"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:11 pm
Delein Miss_Karina Delein i z ciebie i z tego ze tez wink sporo mamy tego wiec... *^^* *hik*Tenkju *upija troche winka* No, bo my...że tak powiem nietkniete powinnyśmy się trzymać razem *winko* 3nodding whee xd peeewnie!!! *hik* =^^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:12 pm
opcy Jaswinder to nam w kolejce do odp na to pytanie został tylko.... OPCY blaugh raczej opcy oczywiscie.... zadawajcie pytania socjopacie ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:13 pm
Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein i z ciebie i z tego ze tez wink sporo mamy tego wiec... *^^* *hik*Tenkju *upija troche winka* No, bo my...że tak powiem nietkniete powinnyśmy się trzymać razem *winko* 3nodding whee xd peeewnie!!! *hik* =^^=*wheee*...to je to blaugh *pije* Say- a kto tu mówi o tykaniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:16 pm
opcy opcy Jaswinder to nam w kolejce do odp na to pytanie został tylko.... OPCY blaugh raczej opcy oczywiscie.... zadawajcie pytania socjopacie .... pytanie nr 1 jest wiadome... prosimy o odp. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Say- a kto tu mówi o tykaniu... ja XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:19 pm
Miss_Karina heh...ze tez mnie ogarnal jakis dziwny nastr�j... XP *przytula mocno* Na nas też przyjdzie czas, czułasy w górę... Say wiesz, jak tak bardzo chcesz... blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:21 pm
Delein Miss_Karina heh...ze tez mnie ogarnal jakis dziwny nastr�j... XP *przytula mocno* Na nas też przyjdzie czas, czułasy w górę... Say wiesz, jak tak bardzo chcesz... blaugh xd ale ja chce zyc a pisarz mie zabije crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:21 pm
Jaswinder pytanie nr 1 jest wiadome... prosimy o odp. 3nodding odpowiedz godna "Rycerza Mowiacego NI" . . . . ni
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:25 pm
opcy Jaswinder pytanie nr 1 jest wiadome... prosimy o odp. 3nodding odpowiedz godna "Rycerza Mowiacego NI" . . . . ni nie odpowiesz, czy odpowiedź brzmi "nie"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:26 pm
Sayokun Delein Miss_Karina heh...ze tez mnie ogarnal jakis dziwny nastr�j... XP *przytula mocno* Na nas też przyjdzie czas, czułasy w górę... Say wiesz, jak tak bardzo chcesz... blaugh xd ale ja chce zyc a pisarz mie zabije crying A tak swoja droga, to z nim też by mi się przydało spotkać... Opcy- buehehe właśnie dzisiaj Graala oglądałam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:26 pm
Sayokun Delein Miss_Karina heh...ze tez mnie ogarnal jakis dziwny nastr�j... XP *przytula mocno* Na nas też przyjdzie czas, czułasy w górę... Say wiesz, jak tak bardzo chcesz... blaugh xd ale ja chce zyc a pisarz mie zabije crying hesh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|