|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:01 pm
Akiko Tamashii Jaswinder 4laugh mykam lulu 4laugh paps Delein mrgreen paps Kari ninja paps Sayo 3nodding paps Kiart blaugh paps opcy heart a mi nie powiedziala papa - 3 - heart yuuuukiiii~ >heh a moja stara boi sie jechac samochodem gdy pada snieg i jest slisko wink wtedy zawsze z moim tata jedzie XD Delein i z ciebie i z tego ze tez wink sporo mamy tego wiec... *^^* *hik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:02 pm
Sayokun ... koniec pytan XD tylko aki nie chce odpowiedziec XD Ejjj nooo....to ze jestem dziewica chyba mnie nie przekresla, co??? |Dlaczego mnie o nic nikt nie spyta crying blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:03 pm
do mnie mowisz dziewczynko xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Delein Sayokun Jaswinder Jaswinder lepiej uważaj Delein... oni są tak jakby... napaleni? i pytają o... redface jeśli jesteś dziweicą, to raczej nie będą mieli o co pytać... sweatdrop wlasnie del jestes wink Tak jestem i jestem z tego dumna. ... koniec pytan XD tylko aki nie chce odpowiedziec XD odp. Jestem pa pa Jaswinder cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Sayokun ... koniec pytan XD tylko aki nie chce odpowiedziec XD Ejjj nooo....to ze jestem dziewica chyba mnie nie przekresla, co??? |Dlaczego mnie o nic nikt nie spyta crying blaugh spokojnie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:04 pm
Miss_Karina Delein i z ciebie i z tego ze tez wink sporo mamy tego wiec... *^^* *hik*Tenkju *upija troche winka* No, bo my...że tak powiem nietkniete powinnyśmy się trzymać razem *winko* 3nodding whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:05 pm
Jaswinder Aki sorki nie wiedziałam, że jesteś jeszcze... PAPS AKI cool Sayo, nie wiem jak u ciebie, ale na winogradach jest mnóstwo śniegu!!! na ratajach tez whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:05 pm
opcy do mnie mowisz dziewczynko xp stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:06 pm
Delein Sayokun ... koniec pytan XD tylko aki nie chce odpowiedziec XD Ejjj nooo....to ze jestem dziewica chyba mnie nie przekresla, co??? |Dlaczego mnie o nic nikt nie spyta crying blaugh bo kolejne pytania sa w stylu: z iloma, ile razy, gdzie, od kiedy XDDDDDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:06 pm
Ok ja spadam ...
Dobranoc wszystkim ...^^
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:07 pm
Delein Miss_Karina Delein i z ciebie i z tego ze tez wink sporo mamy tego wiec... *^^* *hik*Tenkju *upija troche winka* No, bo my...że tak powiem nietkniete powinnyśmy się trzymać razem *winko* 3nodding whee xd a ja nietkniety siedze sam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:07 pm
Sayokun Delein Sayokun ... koniec pytan XD tylko aki nie chce odpowiedziec XD Ejjj nooo....to ze jestem dziewica chyba mnie nie przekresla, co??? |Dlaczego mnie o nic nikt nie spyta crying blaugh bo kolejne pytania sa w stylu: z iloma, ile razy, gdzie, od kiedy XDDDDDDDDDDD Tak to ciebie interesuje? XD blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:08 pm
to nam w kolejce do odp na to pytanie został tylko.... OPCY blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:08 pm
Delein Sayokun Delein Sayokun ... koniec pytan XD tylko aki nie chce odpowiedziec XD Ejjj nooo....to ze jestem dziewica chyba mnie nie przekresla, co??? |Dlaczego mnie o nic nikt nie spyta crying blaugh bo kolejne pytania sa w stylu: z iloma, ile razy, gdzie, od kiedy XDDDDDDDDDDD Tak to ciebie interesuje? XD blaugh robie o tym referat razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 2:09 pm
Sayokun Delein Miss_Karina Delein i z ciebie i z tego ze tez wink sporo mamy tego wiec... *^^* *hik*Tenkju *upija troche winka* No, bo my...że tak powiem nietkniete powinnyśmy się trzymać razem *winko* 3nodding whee xd a ja nietkniety siedze sam razz *podchodzi i przytula* Oj chodź do nas...my mamy winko XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|