|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:33 pm
mnie też wylogowało... Say - odp. nie mam ulubionej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:33 pm
Delein Avsko Gaianie!!!! O moj kark...kurde po wcozrajszej rockotece do tej pory umieram...kondycha juz nie ta == taa juz "te lata" ....witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:35 pm
Delein Avsko Gaianie!!!! O moj kark...kurde po wcozrajszej rockotece do tej pory umieram...kondycha juz nie ta == Elo .. wink :staros nie radosc ...: [zart]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:36 pm
opcy Delein Avsko Gaianie!!!! O moj kark...kurde po wcozrajszej rockotece do tej pory umieram...kondycha juz nie ta == taa juz "te lata" ....witam! Ale we wtorek nastepna imprezka mwahahaha!!! Kiart: eee tam starosc...18 lat to jeszcze chyba nie tak zle blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:37 pm
*wlaczyl foobara*
Afu-Ra [Body Of The Life Force] #03 Defeat 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:37 pm
Delein Avsko Gaianie!!!! O moj kark...kurde po wcozrajszej rockotece do tej pory umieram...kondycha juz nie ta == hej Del xd to ja powinnam narzekac... xd stara baba jestem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:38 pm
ekhm... czy ktoś jeszcze miał/ma/będzie miał jakieś pytania?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:39 pm
Miss_Karina Delein Avsko Gaianie!!!! O moj kark...kurde po wcozrajszej rockotece do tej pory umieram...kondycha juz nie ta == hej Del xd to ja powinnam narzekac... xd stara baba jestem blaugh Ave ave! *przytul* No rzeczywiscie jestes taaaka stara... stare whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:40 pm
Delein opcy Delein Avsko Gaianie!!!! O moj kark...kurde po wcozrajszej rockotece do tej pory umieram...kondycha juz nie ta == taa juz "te lata" ....witam! Ale we wtorek nastepna imprezka mwahahaha!!! Kiart: eee tam starosc...18 lat to jeszcze chyba nie tak zle blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Miss_Karina Delein Avsko Gaianie!!!! O moj kark...kurde po wcozrajszej rockotece do tej pory umieram...kondycha juz nie ta == hej Del xd to ja powinnam narzekac... xd stara baba jestem blaugh Ave ave! *przytul* No rzeczywiscie jestes taaaka stara... stare whee lol whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder ekhm... czy ktoś jeszcze miał/ma/będzie miał jakieś pytania? Odnosnie czego? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:41 pm
Delein Jaswinder ekhm... czy ktoś jeszcze miał/ma/będzie miał jakieś pytania? Odnosnie czego? blaugh a bo my się bawimy w "100 pytań do..." i akurat ja jestem na tapecie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:43 pm
Miss_Karina Delein Miss_Karina Delein Avsko Gaianie!!!! O moj kark...kurde po wcozrajszej rockotece do tej pory umieram...kondycha juz nie ta == hej Del xd to ja powinnam narzekac... xd stara baba jestem blaugh Ave ave! *przytul* No rzeczywiscie jestes taaaka stara... stare whee lol whee blaugh Hehe jak pojedziemy do sierakowa, to bedziemy sie bawic jak dzieci whee Jas:Hm...moge cie odciazyc jak chcesz...ja tez moge poodpowiadac na pytania blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:43 pm
mhmm...??
Delein co jest z twoja postacie ... nie widze jej ...^^.. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:44 pm
Kiart mhmm...?? Delein co jest z twoja postacie ... nie widze jej ...^^.. confused UU...ja nie wiem, widzę siebie...może po prostu naciśnij ppm i daj 'pokaż obrazek'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|