|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:04 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:05 pm
Akiko Tamashii Ja- Yosei ... ... stressed ...wrrr ...net-mnie-wkurza-bo-pewnie-brat-coś-ciągnie-z-dc++-i-mi-przez-to-wolno-chodzi ...WRR! ... domokun stressed ... xd ...spadam bo mi sie nie chce męczyć wiecej ...trzymajta sie i miłej nocki ...sayonara ... ja ne! aki ty jeszcze nie odpowiedzialas !! blaugh wszyscy widza ze sayowi odbija??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:05 pm
Miss_Karina looooool wlasnie Jas...ciebie przepytujemy TURLANIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:06 pm
nie jestes dziewica... ok... drugie: od jak dawna XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Miss_Karina looooool wlasnie Jas...ciebie przepytujemy TURLANIE  xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Miss_Karina Kiart ... mhmm...?? To mi wyglada na gre w butelke ...==' sweatdrop nie-na-wi-dze gry w butelke!!!! gonk xp sweatdrop wynalazca gry w butelke powienen stanac przed trybunalem norynberskim scream norymberskim ooohhhhh~~~~ tego mi brakowało... hieh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:08 pm
Sayokun nie jestes dziewica... ok... drugie: od jak dawna XD ok 8 m-cy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:09 pm
Miss_Karina opcy Miss_Karina Kiart ... mhmm...?? To mi wyglada na gre w butelke ...==' sweatdrop nie-na-wi-dze gry w butelke!!!! gonk xp sweatdrop wynalazca gry w butelke powienen stanac przed trybunalem norynberskim scream norymberskim ooohhhhh~~~~ tego mi brakowało... hieh... eek no tak 'patrzy na opcego' wara od neesan scream blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:10 pm
opcy Miss_Karina looooool wlasnie Jas...ciebie przepytujemy TURLANIE  heh xd xd *hik* nyuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:11 pm
Jaswinder Sayokun nie jestes dziewica... ok... drugie: od jak dawna XD ok 8 m-cy kolejne ile razy... i odstatnie podasz swoj nr. kom razz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD przekazuje ja karinie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:13 pm
Sayokun Jaswinder Sayokun nie jestes dziewica... ok... drugie: od jak dawna XD ok 8 m-cy kolejne ile razy... i odstatnie podasz swoj nr. kom razz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD przekazuje ja karinie razz odp - dużo... w końcu przestałam liczyć (ale był czas, że liczyłam) odp - a skąd wiesz, że mam kom? mam gg - 7233214 ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Jaswinder Sayokun nie jestes dziewica... ok... drugie: od jak dawna XD ok 8 m-cy kolejne ile razy... i odstatnie podasz swoj nr. kom razz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD przekazuje ja karinie razz eeee...ja? hm? piąte pyt.: gdzie to sie stało? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun eek no tak 'patrzy na opcego' wara od neesan scream blaugh ze co? ze jak? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:14 pm
Kari - odp. u mnie w domu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:15 pm
hmm... "przekazuje ją Karinie"... czuję się jak pluszowy miś...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|