|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:57 pm
...
mhmm...??
To mi wyglada na gre w butelke ...=='
sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:58 pm
Jaswinder Sayokun post mi sie skopiowal -__- ja mogę odpowiedzieć, a o co chodzi? 3nodding to samo pytanie co do kariny blaugh ale ty juz odpowiedzialas XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:58 pm
Sayokun Jaswinder Sayokun post mi sie skopiowal -__- ja mogę odpowiedzieć, a o co chodzi? 3nodding to samo pytanie co do kariny blaugh ale ty juz odpowiedzialas XD ale mi chodziło o wykorzystywanie takie "przynieś, wynieś, pozamiataj..." sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:59 pm
Kiart ... mhmm...?? To mi wyglada na gre w butelke ...==' sweatdrop nie-na-wi-dze gry w butelke!!!! gonk xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:59 pm
Jaswinder Sayokun Jaswinder Sayokun ja mogę odpowiedzieć, a o co chodzi? 3nodding to samo pytanie co do kariny blaugh ale ty juz odpowiedzialas XD ale mi chodziło o wykorzystywanie takie "przynieś, wynieś, pozamiataj..." sweatdrop teraz to sie broni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:00 pm
Miss_Karina Kiart ... mhmm...?? To mi wyglada na gre w butelke ...==' sweatdrop nie-na-wi-dze gry w butelke!!!! gonk xp sweatdrop wynalazca gry w butelke powienen stanac przed trybunalem norynberskim scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:01 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:01 pm
... ... stressed ...wrrr ...net-mnie-wkurza-bo-pewnie-brat-coś-ciągnie-z-dc++-i-mi-przez-to-wolno-chodzi ...WRR! ... domokun stressed ... xd
...spadam bo mi sie nie chce męczyć wiecej ...trzymajta sie i miłej nocki ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:02 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Miss_Karina Kiart ... mhmm...?? To mi wyglada na gre w butelke ...==' sweatdrop nie-na-wi-dze gry w butelke!!!! gonk xp sweatdrop wynalazca gry w butelke powienen stanac przed trybunalem norynberskim scream gra w butelke przez internet eek ciekawe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Jaswinder Sayokun Jaswinder Sayokun ja mogę odpowiedzieć, a o co chodzi? 3nodding to samo pytanie co do kariny blaugh ale ty juz odpowiedzialas XD ale mi chodziło o wykorzystywanie takie "przynieś, wynieś, pozamiataj..." sweatdrop teraz to sie broni wink looooool wlasnie Jas...ciebie przepytujemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:03 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:04 pm
Ja- Yosei ... ... stressed ...wrrr ...net-mnie-wkurza-bo-pewnie-brat-coś-ciągnie-z-dc++-i-mi-przez-to-wolno-chodzi ...WRR! ... domokun stressed ... xd ...spadam bo mi sie nie chce męczyć wiecej ...trzymajta sie i miłej nocki ...sayonara ... ja ne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 1:04 pm
opcy Miss_Karina Kiart ... mhmm...?? To mi wyglada na gre w butelke ...==' sweatdrop nie-na-wi-dze gry w butelke!!!! gonk xp sweatdrop wynalazca gry w butelke powienen stanac przed trybunalem norynberskim scream ..."gra w butelke" .. to tak w przenosni powiedzialem ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|