|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:50 pm
Jaswinder DLACZEGO JA SIĘ ZAWSZE DAJĘ WYKORZYSTYWAĆ?! stressed eek komu, kiedy, ile razy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii aaaaaaaaaa! nie macaj mnie xd O__O ja taz chce xd xd xd xd kyaaaaaaaaaaaa! zboczency! xp a tam od razu zboczency... xd a kto ostatnio latał nago po gildii ?! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Aki, tyle, ze oni sa znani ^^ moja nadzieja poszla sie kochac w tej chwili. A Orange Range mieli miedzy innymi 3ending do Naruto. "poszla sie kochac" faaaaaaaaaaajne rzeczy ta twoja nadzieje wyprawia xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:52 pm
Sayokun Jaswinder DLACZEGO JA SIĘ ZAWSZE DAJĘ WYKORZYSTYWAĆ?! stressed eek komu, kiedy, ile razy??? onichan spokojnie xd
Aki- nio..ostatnio coraz bardziej sie dzieje xd wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Jaswinder DLACZEGO JA SIĘ ZAWSZE DAJĘ WYKORZYSTYWAĆ?! stressed eek komu, kiedy, ile razy??? wszystkim, zawsze, nieskończenie wiele... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:53 pm
hm, twoje pytanie to drazliwy temat, ale...obecnie tak xd wiem ninja kto jeszcze odpowie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:53 pm
Jaswinder opcy Akiko Tamashii kyaaaaaaaaaaaa! zboczency! xp a tam od razu zboczency... xd a kto ostatnio latał nago po gildii ?! 3nodding ciiiiiiiiiiiiii.... bo zakapuje swoich wspolnikow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:54 pm
MAM POMYSŁA !!! heart może się zabawimy w "100 pytań do..." ? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder Sayokun Jaswinder DLACZEGO JA SIĘ ZAWSZE DAJĘ WYKORZYSTYWAĆ?! stressed eek komu, kiedy, ile razy??? wszystkim, zawsze, nieskończenie wiele... blaugh eek wszystkim... ja jeszcze nie mialem okazji... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Ibris Aki, tyle, ze oni sa znani ^^ moja nadzieja poszla sie kochac w tej chwili. A Orange Range mieli miedzy innymi 3ending do Naruto. "poszla sie kochac" faaaaaaaaaaajne rzeczy ta twoja nadzieje wyprawia xd xd xd no sorry, Jas ma brata niedzwiedza, jedni lataja nago, inni sie macja, ktos juz pozbyl sie pasa cnoty... ja nie wiem no ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:55 pm
post mi sie skopiowal -__-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder MAM POMYSŁA !!! heart może się zabawimy w "100 pytań do..." ? heart gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder MAM POMYSŁA !!! heart może się zabawimy w "100 pytań do..." ? heart eeee? -_-? Rufus- normalnie nam troche odbija xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:57 pm
Sayokun post mi sie skopiowal -__- ja mogę odpowiedzieć, a o co chodzi? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|