|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:39 pm
opcy Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii aaaaaaaaaa! nie macaj mnie xd O__O ja taz chce xd xd xd xd kyaaaaaaaaaaaa! zboczency! xp a tam od razu zboczency... xd no.. zboczencami bedziemy dopiero po s.........................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:40 pm
zapowiada się tydzień z moim bratem niedźwiedziem... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:42 pm
Jaswinder zapowiada się tydzień z moim bratem niedźwiedziem... sweatdrop twoj brat jest niedzwiedziem?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:44 pm
Sayokun opcy Akiko Tamashii Sayokun Akiko Tamashii aaaaaaaaaa! nie macaj mnie xd O__O ja taz chce xd xd xd xd kyaaaaaaaaaaaa! zboczency! xp a tam od razu zboczency... xd no.. zboczencami bedziemy dopiero po s......................... cool no wykrztus to słowo zaczynajace sie na "s" xd xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder zapowiada się tydzień z moim bratem niedźwiedziem... sweatdrop twoj brat jest niedzwiedziem?!?! dobrze ze ssakiem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder zapowiada się tydzień z moim bratem niedźwiedziem... sweatdrop twoj brat jest niedzwiedziem?!?! Mhmm...?? moj kolega uwarza swojego brata za siostre ...[za ciote...=='] ale niedziwiec i ciota to chyba dwie inne rzeczy ...^^ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:45 pm
Miss_Karina Sayokun no.. zboczencami bedziemy dopiero po s......................... cool no wykrztus to słowo zaczynajace sie na "s" xd xd wink hmmmm... to moze zaczniemy od ciebie... jestes dziewica?? wink blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:47 pm
Sayokun Miss_Karina Sayokun no.. zboczencami bedziemy dopiero po s......................... cool no wykrztus to słowo zaczynajace sie na "s" xd xd wink hmmmm... to moze zaczniemy od ciebie... jestes dziewica?? wink blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh a moze od ciebie? cool jestes prawiczkiem? xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aki, tyle, ze oni sa znani ^^ moja nadzieja poszla sie kochac w tej chwili. A Orange Range mieli miedzy innymi 3ending do Naruto.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Sayokun no.. zboczencami bedziemy dopiero po s......................... cool no wykrztus to słowo zaczynajace sie na "s" xd xd wink hmmmm... to moze zaczniemy od ciebie... jestes dziewica?? wink blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh a moze od ciebie? cool jestes prawiczkiem? xd wink obecnie tak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:48 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a pomyslec ze przed chwila bylo horendalnie nudno... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...wrr ...ten net jest dzisiaj nie do wytrzymania! ... ... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 12:49 pm
Sayokun Miss_Karina Sayokun Miss_Karina Sayokun no.. zboczencami bedziemy dopiero po s......................... cool no wykrztus to słowo zaczynajace sie na "s" xd xd wink hmmmm... to moze zaczniemy od ciebie... jestes dziewica?? wink blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh a moze od ciebie? cool jestes prawiczkiem? xd wink obecnie tak blaugh hm, twoje pytanie to drazliwy temat, ale...obecnie tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|