|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:04 am
juliangel Baliaur juliangel niop woodeczka to jest to... [zachwianie i gleba....] baliaur, zabierz mnie do domu... *wstaje proboje ja podniesc i przewraca sie... lezy z julus oparte oboie o sciane...* heh chyba troche tego za duzo.. bylo sweatdrop xp nieeeeeeeeeeeeee... tak w sam raz... spojrz w niebo, widzisz ksiezyc ?? [chrapanie...] ee towazysh do picia ...urwal mu sie film.. kto tera bedzie ze mna pil?? crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:04 am
Wodzu opcy ja tez zbieram po trochu ... i mam szczescie do eventow (chyba) xp To sie ciesz. Ja mialem od pol roku 1 trunka i tyle.. razz sie ciesze! od 10 grudnia mam: Pink Link: 5 Blue Gift Box: 2 Enchanted Trunk: 4
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:05 am
opcy Wodzu opcy ja tez zbieram po trochu ... i mam szczescie do eventow (chyba) xp To sie ciesz. Ja mialem od pol roku 1 trunka i tyle.. razz sie ciesze! od 10 grudnia mam: Pink Link: 5 Blue Gift Box: 2 Enchanted Trunk: 4 Siedz cicho!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:06 am
Baliaur juliangel Baliaur juliangel niop woodeczka to jest to... [zachwianie i gleba....] baliaur, zabierz mnie do domu... *wstaje proboje ja podniesc i przewraca sie... lezy z julus oparte oboie o sciane...* heh chyba troche tego za duzo.. bylo sweatdrop xp nieeeeeeeeeeeeee... tak w sam raz... spojrz w niebo, widzisz ksiezyc ?? [chrapanie...] ee towazysh do picia ...urwal mu sie film.. kto tera bedzie ze mna pil?? crying crying crying NIEĊPIE !! to chris chrapie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:07 am
Wodzu opcy sie ciesze! od 10 grudnia mam: Pink Link: 5 Blue Gift Box: 2 Enchanted Trunk: 4 Siedz cicho!! sweatdrop dobra ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:08 am
opcy Wodzu opcy sie ciesze! od 10 grudnia mam: Pink Link: 5 Blue Gift Box: 2 Enchanted Trunk: 4 Siedz cicho!! sweatdrop dobra ... Niedoluj pozadnych ludzi.. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:08 am
juliangel Baliaur juliangel Baliaur juliangel niop woodeczka to jest to... [zachwianie i gleba....] baliaur, zabierz mnie do domu... *wstaje proboje ja podniesc i przewraca sie... lezy z julus oparte oboie o sciane...* heh chyba troche tego za duzo.. bylo sweatdrop xp nieeeeeeeeeeeeee... tak w sam raz... spojrz w niebo, widzisz ksiezyc ?? [chrapanie...] ee towazysh do picia ...urwal mu sie film.. kto tera bedzie ze mna pil?? crying crying crying NIEĊPIE !! to chris chrapie... stare *popija delej w kÄ
cie swojego smirnoff'a*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:10 am
Wodzu Niedoluj pozadnych ludzi.. domokun a jednego dna mialem 3 z rzedu... !!!!!!! gonk !!!!!!!!!! dobra juz przestaje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:13 am
opcy Wodzu Niedoluj pozadnych ludzi.. domokun a jednego dna mialem 3 z rzedu... !!!!!!! gonk !!!!!!!!!! dobra juz przestaje xp scream gonk scream gonk domokun crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:14 am
Wodzu opcy Wodzu Niedoluj pozadnych ludzi.. domokun a jednego dna mialem 3 z rzedu... !!!!!!! gonk !!!!!!!!!! dobra juz przestaje xp scream gonk scream gonk domokun crying crying No i to jak......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu opcy Wodzu Niedoluj pozadnych ludzi.. domokun a jednego dna mialem 3 z rzedu... !!!!!!! gonk !!!!!!!!!! dobra juz przestaje xp scream gonk scream gonk domokun crying crying ale mazgaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:20 am