|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:50 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
axiaPL ludzisk mam takie pytanie bo mnie to troche zastanawia czy ludzki z poskiej gildii sa tylko na niej czy tez na forum?? Bo jezeli tylko tutaj to skad taaakie fajne ciuchy?? musicie miec duzo zbednej kasy 3nodding Niektorzy ciagna albo z kilku kont, albo maja interes, albo poprostu zbieraja...[tak jak ja]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:52 am
Wodzu axiaPL ludzisk mam takie pytanie bo mnie to troche zastanawia czy ludzki z poskiej gildii sa tylko na niej czy tez na forum?? Bo jezeli tylko tutaj to skad taaakie fajne ciuchy?? musicie miec duzo zbednej kasy 3nodding Niektorzy ciagna albo z kilku kont, albo maja interes, albo poprostu zbieraja...[tak jak ja] ja tez zbieram po trochu ... i mam szczescie do eventow (chyba) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:53 am
Baliaur juliangel a wiecie u nas sniezek ptr a ja nie mam bucik. i kasy tez nie mam... ma ktos pozyczyc troszku ?? mam ci przytoczyc regulamin zebraczku...jakby cio to mash na rozgrzweke..*podaje Julus 0,5 litra i niebieski polarowy koc* to 1 na spole chyba cio nie?? whee dzieki, w sumie i tak nie moge na nikim innym polegać... [Chlip i chlup] redface pyszne... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:55 am
juliangel Baliaur juliangel a wiecie u nas sniezek ptr a ja nie mam bucik. i kasy tez nie mam... ma ktos pozyczyc troszku ?? mam ci przytoczyc regulamin zebraczku...jakby cio to mash na rozgrzweke..*podaje Julus 0,5 litra i niebieski polarowy koc* to 1 na spole chyba cio nie?? whee dzieki, w sumie i tak nie moge na nikim innym polegać... [Chlip i chlup] redface pyszne... xp heh ni ma za co... *pociaga z gwina pare lykow* wodka to czlowiek z ktorym da sie pogadac xd bo inni no coz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:57 am
Baliaur juliangel Baliaur juliangel a wiecie u nas sniezek ptr a ja nie mam bucik. i kasy tez nie mam... ma ktos pozyczyc troszku ?? mam ci przytoczyc regulamin zebraczku...jakby cio to mash na rozgrzweke..*podaje Julus 0,5 litra i niebieski polarowy koc* to 1 na spole chyba cio nie?? whee dzieki, w sumie i tak nie moge na nikim innym polegać... [Chlip i chlup] redface pyszne... xp heh ni ma za co... *pociaga z gwina pare lykow* wodka to czlowiek z ktorym da sie pogadac xd bo inni no coz sweatdrop stare ... *wyciąga smirnoff'a z kieszeni idzie w kąt pijąc z gwinta* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:58 am
niop woodeczka to jest to...
[zachwianie i gleba....]
baliaur, zabierz mnie do domu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 9:59 am
oooo eek libacja sie zaczyna!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:00 am
opcy Wodzu axiaPL ludzisk mam takie pytanie bo mnie to troche zastanawia czy ludzki z poskiej gildii sa tylko na niej czy tez na forum?? Bo jezeli tylko tutaj to skad taaakie fajne ciuchy?? musicie miec duzo zbednej kasy 3nodding Niektorzy ciagna albo z kilku kont, albo maja interes, albo poprostu zbieraja...[tak jak ja] ja tez zbieram po trochu ... i mam szczescie do eventow (chyba) xp To sie ciesz. Ja mialem od pol roku 1 trunka i tyle.. razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:01 am
juliangel niop woodeczka to jest to... [zachwianie i gleba....] baliaur, zabierz mnie do domu... *wstaje proboje ja podniesc i przewraca sie... lezy z julus oparte oboie o sciane...* heh chyba troche tego za duzo.. bylo sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:03 am
Baliaur juliangel niop woodeczka to jest to... [zachwianie i gleba....] baliaur, zabierz mnie do domu... *wstaje proboje ja podniesc i przewraca sie... lezy z julus oparte oboie o sciane...* heh chyba troche tego za duzo.. bylo sweatdrop xp nieeeeeeeeeeeeee... tak w sam raz... spojrz w niebo, widzisz ksiezyc ?? [chrapanie...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 23, 2005 10:03 am
opcy oooo eek libacja sie zaczyna!! domokun ktoś powiedział: libacja? biggrin *wyciąga winko*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|