Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 5:14 am
Mylenka rysunek no nie wiem.... tą świnką raczej mnie nie zachęciłaś ale pewnie się skuszę smile To jest jedynie taki szczegół, który mi się rzucił w oczy, nie ma zbytniego wpływu na fabułę (jeżeli wogóle ma). Równie dobrze mógłby to byc renifer, tylko że trudno o renifery w Londynie ^^ Ale książka napisana całkiem nieźle, szczególnie momenty, w których pojawiają się zmory Alaizabel. Pierwszy raz był potworny, nie czytaj tego w nocy! zmory alaizabel? ja to chyba czytałam *myśli* chyba nie utkwiło mi w pamięci..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 9:09 am
Wcale bym się nie zdziwiła, żadna rewelacja z tej książki =/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2007 10:04 am
ja ostatnio mam faze na tę... no... "podatek", "załatwiaczke", 'wrota' napisala.... tylko jak ona sie zwala....??? mniejsza o to.... ale fajne zeczy pisze^^ (ah tak.... thx yui, ta pani zwala sie Milena Wójtowicz)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 2:58 am
Ta_Flower_Rose ja ostatnio mam faze na tę... no... "podatek", "załatwiaczke", 'wrota' napisala.... tylko jak ona sie zwala....??? mniejsza o to.... ale fajne zeczy pisze^^ (ah tak.... thx yui, ta pani zwala sie Milena Wójtowicz) podatek jest boski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 3:01 am
Do jakiego gatunku to można zaklasyfikować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 7:09 am
Yui_Tohma Ta_Flower_Rose ja ostatnio mam faze na tę... no... "podatek", "załatwiaczke", 'wrota' napisala.... tylko jak ona sie zwala....??? mniejsza o to.... ale fajne zeczy pisze^^ (ah tak.... thx yui, ta pani zwala sie Milena Wójtowicz) podatek jest boski nio..... "zalatwiaczka" tez niczego sobie....szkoda tylko filipa....(buuuuu czemu zajrzalam na koniec ksiazki?!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2007 7:13 am
Mylenka Do jakiego gatunku to można zaklasyfikować? podatek? hmmmm.... fantazy...tak mysle.... jest sobie DRUGI urzad skarbowy i w tym urzedzie sciagaja podatki za kozystanie z magi i przedmiotow magicznych....wszystko dzieje sie w polsce, lublinie(?) dokladniej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 7:38 am
Hmm.... brezmi dość banalnie... Ale myslę, że przeczytam. Nawet na pewno.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2007 8:50 am
bo to tez bardzxiej w humor idzie....mysle,ze gdyby nie on.... to bym jej w rzyciu nie skonczyla^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 6:32 am
jak ten Artemis Fowl taki fajny to s eprzeczytam ja osobiscie to czytam ksiazki roberta ludluma moze go skojazycie ztrylogia bournea to super ksiazki sa naprawde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 2:44 pm
a ja wlasnie koncze "Artykulacja Słów" by Camilla Gibb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 30, 2007 3:30 am
A ja czytam mitologie germanska...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 07, 2007 7:56 am
ooo mitologia dobra rzecz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 09, 2007 11:29 am
A ja po raz czwarty zabrałam się za "Opiekuna" Piotra Jędrosza. Po nim wezmę się za Grocholę, bo widziałam dwie adaptacje jej książek a ani jednej nie przeczytałam. Hańba!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|