|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:09 pm
ozzwald obecny w melinie jego browar tyż...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:10 pm
HASIS
zaraz sobie zafunduję wietrzenie umysłu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:16 pm
Kukus HASISzaraz sobie zafunduję wietrzenie umysłu xp Czym dokladnie - jezeli mozna spytac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kagenoyami Kukus HASISzaraz sobie zafunduję wietrzenie umysłu xp Czym dokladnie - jezeli mozna spytac? strzelaj... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zgadnij co oglądam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:18 pm
Kukus zgadnij co oglądam blaugh dwa lachociągi czyli red light extra...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:19 pm
Kagenoyami Kukus HASISzaraz sobie zafunduję wietrzenie umysłu xp Czym dokladnie - jezeli mozna spytac? zasadniczo to tylko piwskiem, bo Ozzwald zabronił mi palić haszu dziś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:20 pm
Ozzwald Kukus zgadnij co oglądam blaugh dwa lachociągi czyli red light extra... nie... szkaradną mexykankę z obwisłymi cyckami czyli turbo erotyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:20 pm
kurwa nalałem sobie piwa do klawiatury... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:21 pm
Kukus Ozzwald Kukus zgadnij co oglądam blaugh dwa lachociągi czyli red light extra... nie... szkaradną mexykankę z obwisłymi cyckami czyli turbo erotyk gdybym miał tv w pokoju też bym zapuścił blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:23 pm
wracając do red ligth te ich prowadzące są strasznie brzydkie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:29 pm
Ozzwald wracając do red ligth te ich prowadzące są strasznie brzydkie... nie boojmy się nazwać rzeczy po imieniu... pierdolone brzydkie są jak noc domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:31 pm
Kukus Ozzwald wracając do red ligth te ich prowadzące są strasznie brzydkie... nie boojmy się nazwać rzeczy po imieniu... pierdolone brzydkie są jak noc domokun oni je z jakiegoś burdelu wzieli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:33 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald wracając do red ligth te ich prowadzące są strasznie brzydkie... nie boojmy się nazwać rzeczy po imieniu... pierdolone brzydkie są jak noc domokun oni je z jakiegoś burdelu wzieli... raczej zwinęli spod jakiegoś lokalu z tańcem erotycznym na Pradze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 04, 2004 3:34 pm
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald wracając do red ligth te ich prowadzące są strasznie brzydkie... nie boojmy się nazwać rzeczy po imieniu... pierdolone brzydkie są jak noc domokun oni je z jakiegoś burdelu wzieli... raczej zwinęli spod jakiegoś lokalu z tańcem erotycznym na Pradze nie wiem nie spędzałem na pradze zbyt wiele czasu... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|