|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:54 am
opcy RUFUS.ABBYSINIAN Real_Twisted ja naprawde nie rozumiem co wy macie do tych dziewczat przeciez sa takie mile sympatyczne i inteligentne sweatdrop kogo ja oszukuje sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted ...tak ...wedlug mnie szczegolnie inteligentne... ...i bystre...i mysla logicznie, racjonalnie... ... w ogole zajebiscie fajne........... ...tja, zajebiscie to dobre slowo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 2:59 am
RUFUS.ABBYSINIAN opcy RUFUS.ABBYSINIAN Real_Twisted ja naprawde nie rozumiem co wy macie do tych dziewczat przeciez sa takie mile sympatyczne i inteligentne sweatdrop kogo ja oszukuje sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted ...tak ...wedlug mnie szczegolnie inteligentne... ...i bystre...i mysla logicznie, racjonalnie... ... w ogole zajebiscie fajne........... ...tja, zajebiscie to dobre slowo tak mlodziez tera mowi...... podobno..... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 3:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 3:28 am
oi! witamy w naszych skromnych partyzanckich progach mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 5:18 am
opcy oi! witamy w naszych skromnych partyzanckich progach mrgreen czy ja wiem czy takie skromne..... mrgreen witamy !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 6:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 7:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 7:16 am
cos sie zawsze znajdzie....... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 7:41 am
*gryzie krawat* domokun rav: ??:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 3:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 4:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 3:15 am
YumiTao *gryzie krawat* domokun rav: ??:> mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 5:52 am
heeHeeeejjjj Witaj Towarzyszu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 6:25 am
ninja
witam ... tak siedziałem na hp i sie zastanawiałem gdzie te ludziska se poszli ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 6:28 am
oo ... leti .... widze ze mash nowyy siq .... wypas ... nie zebym sie dopominał czy jakis namolny był ale tak sie tylko pytam ... co z moim siqiem question stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|