|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 10, 2009 1:47 am
Daedhel wilkus Daedhel Jukatan nooo, dzisiaj pojechalam na ostry dyzur, dostalam jakies tabletki i zyrtec na katar. lekarzka powiedziala, ze juz zdrowam, ale kaszel i katar moga sie utrzymywac do 3-4 tygodni XP no, to mi wygląda na to samo świństwo. Nie chce się odczepić,,, w takim razie ma duzy zasieg *smaaaark* sweatdrop przybij pionę. xp Ale tak, ma wielki zasięg, moja rodzina jest rozsiana po całej Polsce i co rusz słyszę, że ktoś to ma. confused Noście kalesony, to nie zachorujecie! Dobrze wam radzę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 2:31 am
ad. Dae: *przybija* mamy wszyscy cos wspolnego xd
ad. Ichabot:ale tak sie nie da xd w sensie, ze dobra, chodzenie bez bluzy teraz nie jest najlepszym pomyslem, ale udowadnianie gosciowi, ze mam gdzies, ze jest chory mi sie podoba [szkoda tylko, ze to byl poczatek. bo to jeszcze nie to.=>ine objawy] ale jak juz sie "zaprawi" i spedza dziennie godzin z czlowiekiem, ktory twierdzi, ze skoro sie dusi, ma goraczke i problemy z pionem, to nalezy wziac apap i bedzie dobrze, to ja wymiekam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 11, 2009 3:08 pm
Wyłączyli mi neta na tydzień.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 12, 2009 2:52 am
To znak, ze muszę wyj***ć komuś w półe mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 12, 2009 3:18 pm
Jak mnie bebech boli, oj jak mnie boli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 12:03 pm
Byłam dziś u dentysty, robił mi 3 zęby, dwie dziury, w tym jedną przyszyjkowo, i licowanie, wydałam 200 zeta, za miesiąc znowu ide i będzie mi robić coś, co kodowaniem dentystycznym brzmi 7-7, więc albo 7 albo obie 7.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 1:26 pm
nie ma to, jak wyrazac sie jasno o.o to tanio czy drogo jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 13, 2009 2:05 pm
To było bardzo jasne - cierpię... Nie wiem jakie ceny są u innych stomatologów, ale 200 zeta to tak czy siak dużo *kasolub* Tydzień temu wydałam 150 na dwa zęby.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 15, 2009 1:57 am
CHolera czy to ja mam tylko takiego pecha? Miałam dziś wyjechać w góry na deskę i w nocy dostałam gorączki i się rozchorowałam... Rewelacja po prostu... scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 15, 2009 8:57 am
Robi mi się... syf... w uchu i mnie cale ucho boli i trochę szczęki i nawet na szyję mi schodzi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Feb 15, 2009 9:37 am
oioioi *podaje syropek, szaliczek i takie inne*
nie znam sie na zebologach ogolnie. ale wolalabym kase w kieszeni... [i zeby niebolace w mordzie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 7:02 am
W końcu dostałem swój tablet graficzny. Wreszcie sprawny i bez żadnych usterek. ... Po dwóch miesiącach od zakupu... >=[
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 11:30 am
wilkus ale wolalabym kase w kieszeni... [i zeby niebolace w mordzie] Nie da się.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Feb 16, 2009 1:05 pm
zaczęłam ćwiczyć śpiewanie w skali deathmetalowej. mrgreen (nie żebym planowała śpiewać death metal, ale radochy przy tym co niemiara) rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 17, 2009 4:08 am
Daedhel zaczęłam ćwiczyć śpiewanie w skali deathmetalowej. mrgreen (nie żebym planowała śpiewać death metal, ale radochy przy tym co niemiara) rofl uach, umiesz już growl? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|