Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2009 11:23 am
Üdv a guildben smile Én is alig ismerem a Twilightot...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 7:34 am
Edward Nagyon roszul esik ám hogy enyien nem ismertek engem!!! Úgyhogy most hűen a topic címéhez bemutatkozom. Edward Cullen-vagyok a twilight legkedveltebb szereplője. Ne kérdezetek többet mert gergely lusta volt a többinek utána nézni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 10:53 am
sgergely Edward Nagyon roszul esik ám hogy enyien nem ismertek engem!!! Úgyhogy most hűen a topic címéhez bemutatkozom. Edward Cullen-vagyok a twilight legkedveltebb szereplője. Ne kérdezetek többet mert gergely lusta volt a többinek utána nézni... lol hát igen..... bár gaia-edward nagyon nem néz ki jól xp már bocsi nha de a lényeg h a twilight egy sikerkönyv amely egy különleges vámpírtörténet amit megfilmesítettek (bár had ne mondjam a könyv milliószor jobb mint a film) a történet elbűvölő a magyar fordítás fantasztikus és hát nem utolsó sorban szenvedélyes és romantikus az egész történet 4laugh ezért szeretjük ezt a története.... heart jah és nincs olyan lány (aki olvasta a könyvet )aki nem lenne szerelemes edward cullenbe.... ő maga a tökély.... (ezt én mondom aki utálja a romantikus csöpögős túl tökéletes dolgokat xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 19, 2009 12:43 pm
Üdv az új tagnak! (remélem be akar lépni Ő is!!! Szívesen pártfogolnám!!!! Napsugár minden szava színigaz 3nodding ) Kösz Gergely! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 21, 2009 9:18 am
Szia Seo Eun Jin! Én is szeretem a twilightot... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 10:40 am
Na tehát.. Pest megyei 15 éves lány vagyok,kicsit idióta(majd megtapasztaljátok) sweatdrop Régebben regisztráltam,de csak most kezdtem el igazán játszani. 3nodding Egyebek..őőőőő.. nemtudom. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 10:42 am
üdv újra mostmár itt is whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 11:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 11:25 am
Üdvözlet köztünk 3nodding (légy aktív) xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 11:54 am
Üdv mindenki ! Második gaia avatar! biggrin (Fenrie the Dragon Queen) xp whee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 12:39 pm
Sziasztok Magyarok! Én Pápai (veszprém megye ha vki nem tudná XD) kölök vok 16 éves és nemtom mitóra gaiazok. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 12:44 pm
Sziasztok, jó sokan lettetek hirtelen^^ nem baj, sőt.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 12:48 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 22, 2009 12:52 pm
Narcisz Sziasztok, jó sokan lettetek hirtelen^^ nem baj, sőt. eek Az avid... Elijeszted az újjakat! Egyébként üdv!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|