Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Potter Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Potter
  bleee
  fantastyczny [przeseplen to sobie]
  blizniaki rulez!
  Syriusz byl najbardziejszy
  whatever
View Results

wilkus
Crew

PostPosted: Tue Jul 31, 2007 3:45 am

Yajo
Ona i yaoi? Wypluj to! scream Profanacja normalnie!
Ksiązke dla dzieci i dla dorosłych (juz to widzę, pfyfyfyfyfyfyfyfyfff rofl ).
moze beda 2 wersje rofl
Yajo
http://mintsface.livejournal.com/656281.html - Łooooooooooooolololololololololololololololololololololololololol rofl rofl rofl
Luna wyszła tej dziołszcze najlepiej, to jest genialne, ta wersja podoba mi sie o wiele bardziej niż oryginał, a jak głowny bohater przeklina, no no mrgreen
buahahahahahha, genialne xd
szczerze mowiac do konca ksiazki mialam nadzieje, ze Syriusz jednak zyje, ale nic z tego sweatdrop
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 3:46 am

Zimtca
Z tego co slyszalam, J.K. Rowling wlasnie cos pisze, a konkretniej - dwie ksiazki naraz... rolleyes Tylko trudno w tym przypadku liczyc na yaoi crying
aha, czyli dalej bedzie zarabiac, ale prawdopodobnie ju znie na Potterze. moze to i dobrze...

wilkus
Crew

Jukatan

PostPosted: Tue Jul 31, 2007 6:11 am

wilkus
Zimtca
Z tego co slyszalam, J.K. Rowling wlasnie cos pisze, a konkretniej - dwie ksiazki naraz... rolleyes Tylko trudno w tym przypadku liczyc na yaoi crying
aha, czyli dalej bedzie zarabiac, ale prawdopodobnie ju znie na Potterze. moze to i dobrze...
prawdopodobnie na historii dzieci Harry'ego i Ginny.
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 6:19 am

Jukatan
ozby neutral wychodzi na to, ze zycie sie konczy jak sie skonczy szkole i wyjdzie za maz/ozeni. xp ale byloby milo, zeby wymyslila cos nowego...

wilkus
Crew

Jukatan

PostPosted: Tue Jul 31, 2007 6:22 am

wilkus
Jukatan
ozby neutral wychodzi na to, ze zycie sie konczy jak sie skonczy szkole i wyjdzie za maz/ozeni. xp ale byloby milo, zeby wymyslila cos nowego...
to jest pewne ze oni sie zwiaza, no bo przecez Ginny tak go kochala tyyyle lat...

szkoda tego Pottera, do tomu 5 był znoścy, 6 był średni, a ten...?
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 6:45 am

ten byl istnym przegieciem... moze dlatego, ze niby ostatni. koncowka mnie zdenerwowala strasznie. i chcialabym wiedziec, co sie stalo z Georgem pozniej.

wilkus
Crew

Jukatan

PostPosted: Tue Jul 31, 2007 11:05 am

wilkus
ten byl istnym przegieciem... moze dlatego, ze niby ostatni. koncowka mnie zdenerwowala strasznie. i chcialabym wiedziec, co sie stalo z Georgem pozniej.
wyjechal na bahama z psem?
PostPosted: Tue Jul 31, 2007 11:32 am

Jukatan
chociazby, cokolwiek byloby dobre /ale zeby nie ginal :XP:/

wilkus
Crew

Jukatan

PostPosted: Wed Aug 01, 2007 1:02 pm

wilkus
Jukatan
chociazby, cokolwiek byloby dobre /ale zeby nie ginal :XP:/
a powiedz mi, czy na koncu jest wielki_angst bo polowa bohaterow umarla?
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 4:18 am

wlasnie kurde nie. wszyscy sa za bardzo zadowoleni, ze nie ma juz Voldka i ci, co umarli schodza na drugi plan. troche to glupie sweatdrop

wilkus
Crew

Jukatan

PostPosted: Thu Aug 02, 2007 6:46 am

wilkus
wlasnie kurde nie. wszyscy sa za bardzo zadowoleni, ze nie ma juz Voldka i ci, co umarli schodza na drugi plan. troche to glupie sweatdrop
omg =='

nie liczylam na cudy, prawda jest taka, ze gdy po przeczytaniu piatej czesci myslalam o szostej ,to ciarki mnie przechodzily. a piata czytalam z dziesiec razy, poprzednie tak samo.

zaś po przeczytaniu szóstej, nawet nie myślałam o siódmej... sweatdrop
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 8:09 am

prawda... kurde, ja z 6tej absolutnie nic nie pamietam...
w sumie Potter na 5tej konczy sie tak naprawde sweatdrop
ale 7 juz mi sie bardzo nie podobala... proponuje jej nie uznawac :XP:

wilkus
Crew

Zimtca

Rainbow Noob

8,500 Points
  • Clambake 200
  • Invisibility 100
  • Prayer Circle 200
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 9:43 am

wilkus

Spodziewalam sie tego, szczerze mowiac. Wydaje mi sie to tym gorsze, ze np. Cedrika Diggory'ego 'oplakiwano' az w dwoch tomach (no, moze to troche za wiele powiedziane, ze go oplakiwano - ale chociazby wracano do tego tematu).
PostPosted: Thu Aug 02, 2007 10:10 am

hehehehe, sek w tym, ze teraz jest przegiecie w 2ga strone... szkoda mi bylo Cedrika, a tamtych tym bardziej, bo byli mi blizsi. mysle jednak, ze moglaby moze nie uskuteczniac lamentu, ale chociaz wspomniec, ze bylo smutno i w ogole... a tak to byla sielanka, ze ohoho sweatdrop

wilkus
Crew

Jukatan

PostPosted: Thu Aug 02, 2007 12:41 pm

wlasnie sie dowiedzialam, ze podobniez Lupin tłukł Tonks neutral li to prawda? bo li to prawda, to jakaś paranoja normalnie...
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces