|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:15 am
baby-kid A jak ubrac avatarka żey był EMO? emo okulary takie jakie mam ja i Baranina, paski, moze hmmm... moze czern i jakies jaskrawe kolory, czerwony, rozowy, niebieski.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:20 am
Jukatan baby-kid A jak ubrac avatarka żey był EMO? emo okulary takie jakie mam ja i Baranina, paski, moze hmmm... moze czern i jakies jaskrawe kolory, czerwony, rozowy, niebieski. AAA jesteś EMO bo masz EMO okularki!!!! Boję się Ciebie emo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 4:29 am
baby-kid Jukatan baby-kid A jak ubrac avatarka żey był EMO? emo okulary takie jakie mam ja i Baranina, paski, moze hmmm... moze czern i jakies jaskrawe kolory, czerwony, rozowy, niebieski. AAA jesteś EMO bo masz EMO okularki!!!! Boję się Ciebie emo xd przepraszam. kupie sobie takie, jak tylko dostane recepte na nastepne szkła... bo na razie mam takie bez oprawek, na dwóch drucikach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 5:06 am
Jukatan baby-kid Jukatan baby-kid A jak ubrac avatarka żey był EMO? emo okulary takie jakie mam ja i Baranina, paski, moze hmmm... moze czern i jakies jaskrawe kolory, czerwony, rozowy, niebieski. AAA jesteś EMO bo masz EMO okularki!!!! Boję się Ciebie emo xd przepraszam. kupie sobie takie, jak tylko dostane recepte na nastepne szkła... bo na razie mam takie bez oprawek, na dwóch drucikach blaugh ha, zaraz sobie zrobie zdjecie. mam emo pingle x_X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 5:14 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 6:28 am
osz biggrin czego chcesz...fajne okularki xD ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 8:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 8:51 am
baby-kid zajrzyjcie.na.ta.stronke xd (to z kropkami to pismo EMO ble) http://must-be-emo.klub.mylog.pl/ *czyta z zapartym tchem* ojaciekurwapierdolę rofl rofl rofl rofl rofl "jak być emo" "tricki emo" o normalnie, zaraz umrę... rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 8:54 am
ZebraDeath baby-kid zajrzyjcie.na.ta.stronke xd (to z kropkami to pismo EMO ble) http://must-be-emo.klub.mylog.pl/ *czyta z zapartym tchem* ojaciekurwapierdolę rofl rofl rofl rofl rofl "jak być emo" "tricki emo" o normalnie, zaraz umrę... rofl rofl rofl http://www.emo-kids.yoyo.pl/ pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 9:03 am
Uwaga te "tricki emo" są podejrzane, ani się obejrzysz a wpadniesz w wir EMÓFF xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 9:07 am
ale ja tego nie jarzę, dlazego trzeba wymyślac nazwy zespołów? nie można chwalić się swoją prawdziwą wiedzą?
żałosne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 9:10 am
ZebraDeath ale ja tego nie jarzę, dlazego trzeba wymyślac nazwy zespołów? nie można chwalić się swoją prawdziwą wiedzą? żałosne. jak sie skończy wiedza to wymyślają cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 9:12 am
Najlepsze jest to: "jedz tylko czerwone M&M'sy" XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 10:29 am
Łaaa jakie sliczne slodziasne EMO 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 11:45 am
baby-kid Najlepsze jest to: "jedz tylko czerwone M&M'sy" XD będę jeść same niebieskie rofl z drugiej strony "blue" po angielsku oznacza i kolor i smutek, więc czemu nie wciągają niebieskich??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|