|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 12:27 pm
Andareen wicked que.en Maris274 bez obrazy ale co wy widzicie w calym tym "naruto" ? Właśnie... naprawdę nie wiem co w tym takiego jest, a wszyscy gadają o tym. No cóż. Ja nie jestem każdym. Manga jest może i fajna, ale Dragon Ball lepszy (zarówno anime, jak i manga wink ) W Naruto najfajniejsze są fanfiki z postaciami OOC. whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 12:28 pm
ideał!!!!!!! po prostu... i do tego nikczemny czarny charakter blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 12:38 pm
Dragon ball? Nie rozśmieszajcie mnie ;D
"ja jestem najsilniejszy w galaktyce!" "a ja przypakowałem i jestem silniejszy od Ciebie!" "och, faktycznie!"
Naruto jest śmieszniejsze, bohaterowie są trochę bardziej ludzcy, a nie tacy przepakowani i bez żadnych wątpliwości moralnych...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 28, 2007 2:03 pm
Jukatan Dragon ball? Nie rozśmieszajcie mnie ;D "ja jestem najsilniejszy w galaktyce!" "a ja przypakowałem i jestem silniejszy od Ciebie!" "och, faktycznie!" Naruto jest śmieszniejsze, bohaterowie są trochę bardziej ludzcy, a nie tacy przepakowani i bez żadnych wątpliwości moralnych... Może. Za to Dragon Ball jest pomysłowy i jedyny w swoim rodzaju. A w mandze są genialne, zboczone żarty xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 2:08 am
Mroovecka el_Taro Walić gramatykę, ale to mnie totalnie dobija. Maja-Pistachio Ja walne standardzik - Sever S. Choć tak naprawdę zabilibyśmy się nawzajem. _Przyjaciółłki stwierdziły że chodze ze swoim chłopakiem dlatego że wygląda jak On w młodości. _Gdy poinformowałam chłopaka o podejrzeniach przyjaciółek wydawał sie zadowolony...bo wiecie S.S. to też jego typ. Absolutnie. cheese_whine Poza tym musze stwierdzić, że większość z was jest STRASZNIE przewidywalna. Wszystkie szaleją za Sasuke, Boże -- żenujące… zero indywidualizmu. Już sobie wyobrażam grupkę dziewczyn ubranych w mundurki wrzeszczących na widok idola (który oczywiście zmieni się przy najbliższej fali następnego trendu) „Tak to ja jestem twoją fanką numer jeden, masz tu niezmywalny mazak podpisz mi się gdzie tylko chcesz, mam nawet stronę o twojej tematyce, mój cały pokój jest w plakatach z tobą i mam na sobie szczęśliwą bieliznę z twoją podobizną, chce mieć z tobą dzieci... aaa!" nie posiadam takiej bielizny, nie mdleje na jego widok, nie każe mu sie podpisywać niezmywalnym mazakiem...porpostu stwierdzam ze jest fajny, ale widze ze nie wolno mi... przepraszam, nie chciałąm xp Yeee whatever go die some place else Czytam i zastanawiam się nad sensem twojej wypowiedzi. Zdałaś już gimnazjum? Ile ty masz lat, 14, czy zbytnio zawyżyłam? (pewnie nie skumasz że było to pytanie retoryczne, więc podpowiem ci żi nie wymaga ono odpowiedzi)Jukatan el_Taro Walić gramatykę, ale to mnie totalnie dobija. Maja-Pistachio Ja walne standardzik - Sever S. Choć tak naprawdę zabilibyśmy się nawzajem. _Przyjaciółłki stwierdziły że chodze ze swoim chłopakiem dlatego że wygląda jak On w młodości. _Gdy poinformowałam chłopaka o podejrzeniach przyjaciółek wydawał sie zadowolony...bo wiecie S.S. to też jego typ. Absolutnie. cheese_whine Poza tym musze stwierdzić, że większość z was jest STRASZNIE przewidywalna. Wszystkie szaleją za Sasuke, Boże -- żenujące… zero indywidualizmu. Już sobie wyobrażam grupkę dziewczyn ubranych w mundurki wrzeszczących na widok idola (który oczywiście zmieni się przy najbliższej fali następnego trendu) „Tak to ja jestem twoją fanką numer jeden, masz tu niezmywalny mazak podpisz mi się gdzie tylko chcesz, mam nawet stronę o twojej tematyce, mój cały pokój jest w plakatach z tobą i mam na sobie szczęśliwą bieliznę z twoją podobizną, chce mieć z tobą dzieci... aaa!" zacytowana Maja pisała o Severusie Snape, jaki to ma związek z Saskiem? To jeden, dwa, każdy ma swoje gusta, a trzy, pokaż mi, któa z dziewcząt, które lubią Sasuke nosi japoński mundurek, ma stronę o nim, plakaty, ble, ble, ble? A, nie pisz, że zero indywidualizmu, że żenujące. Nie masz prawa do wydawania takich osądów. Dla mnie ty masz indywidualizm kreowany na siłę i też bywasz żenujący stare To jeszcze bardziej żałosne niż maniakalne fanki Sasuke. Ehem... Może bądź tak łaskawy i ku woli ścisłości, powiedz mi w którym miejscu, mam ten "indywidualizm kreowany na siłę" ? I że co mam przez to rozumieć; narzucam swoją ideologię, tak? To w jaki sposób klasyfikuje rzeczywistość? Czy zatem zabraniasz mi wypowiadania się, dzielenia się przemyśleniami, otwierania się na ludzi? Dla mnie żałosne jest, gdy ktoś ślepo wierzy w to, co mówi i nie liczy się ze zdaniem innych, może czepiam się fanatyzmu, ale co złego jest w indywidualnym realizmie? Często ci, co weszli na margines wymyślają nowe trendy. Wiosłowanie w głównym nurcie nie dla wszystkich jest zaspokajające, niektórzy chcą zobaczyć więcej. Odnośnie formy wypowiedzi, czy do Yajo zwracasz się jak do kobiety?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 2:22 am
RopuchaAga Neji jest gorsze EMO niz Sasek, który swoja droga jest uroczy sweatdrop to nie Neji lata z obsliniona morda drac sie "jestem mscicielem" xp on ma "tylko" problemy ze soba i ze swoja przeszloscia. moglabym sie z nim dogadac xp i szczesliwie nie jest gotHem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 5:00 am
wicked que.en Maris274 bez obrazy ale co wy widzicie w calym tym "naruto" ? Właśnie... naprawdę nie wiem co w tym takiego jest, a wszyscy gadają o tym. No cóż. Ja nie jestem każdym. ech...po prostu kolejna upierdliwa mania nastolatków stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 6:11 am
Yumea wicked que.en Maris274 bez obrazy ale co wy widzicie w calym tym "naruto" ? Właśnie... naprawdę nie wiem co w tym takiego jest, a wszyscy gadają o tym. No cóż. Ja nie jestem każdym. ech...po prostu kolejna upierdliwa mania nastolatków stare a ty jesteś taaaaka dorosła, dojrzała i powaaażna, prawda? Mnóstwo fanów "Naruto", wyobraź sobie, jest starszych od Ciebie. To jeden. A dwa, to to, że zrozum dziecino, de gustibus non est disputandum. W kłótni Neji vs Sasuke wygrywa dla mnie Sasuke, bo lepiej pasuje do Naruto <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 6:12 am
wilkus i szczesliwie nie jest gotHem mrgreen Sasuke jest emo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 6:24 am
Jukatan Yumea wicked que.en Maris274 bez obrazy ale co wy widzicie w calym tym "naruto" ? Właśnie... naprawdę nie wiem co w tym takiego jest, a wszyscy gadają o tym. No cóż. Ja nie jestem każdym. ech...po prostu kolejna upierdliwa mania nastolatków stare a ty jesteś taaaaka dorosła, dojrzała i powaaażna, prawda? Mnóstwo fanów "Naruto", wyobraź sobie, jest starszych od Ciebie. To jeden. A dwa, to to, że zrozum dziecino, de gustibus non est disputandum. W kłótni Neji vs Sasuke wygrywa dla mnie Sasuke, bo lepiej pasuje do Naruto <3 Tokio Hotel też ma starszych fanów... to tylko aluzja taka. Ja nic nie zarzucam xp I proszę się nie kłócić w moim temacie, cooo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 6:55 am
wicked que.en Tokio Hotel też ma starszych fanów... to tylko aluzja taka. Ja nic nie zarzucam xp I proszę się nie kłócić w moim temacie, cooo?
w ogóle ten temat ot jedna_wielka_kłótnia rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:00 am
Jukatan Yumea wicked que.en Maris274 bez obrazy ale co wy widzicie w calym tym "naruto" ? Właśnie... naprawdę nie wiem co w tym takiego jest, a wszyscy gadają o tym. No cóż. Ja nie jestem każdym. ech...po prostu kolejna upierdliwa mania nastolatków stare a ty jesteś taaaaka dorosła, dojrzała i powaaażna, prawda? Mnóstwo fanów "Naruto", wyobraź sobie, jest starszych od Ciebie. To jeden. A dwa, to to, że zrozum dziecino, de gustibus non est disputandum. W kłótni Neji vs Sasuke wygrywa dla mnie Sasuke, bo lepiej pasuje do Naruto <3 Nie bo właśnie że Neji, więc zaciśnij zęby i przyznaj mi rację twisted kozackie *aaaaa* I zrozum dziecino Memento Mori. *liże palec i wkłada go Jukatanowi do ucha* aaaa *nastepne kozackie aa* Jadę z tobą jak z g****m to się nie dziwię że boisz się odpisać. *donośny wyzywający brecht poważania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:02 am
Jukatan wicked que.en Tokio Hotel też ma starszych fanów... to tylko aluzja taka. Ja nic nie zarzucam xp I proszę się nie kłócić w moim temacie, cooo?
w ogóle ten temat ot jedna_wielka_kłótnia rofl A miało być tak pięknie w tym temacie domokun _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:09 am
Jukatan Sasuke jest emo mrgreen  UAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA *turla sie po podlodze* wielbie Cie! to jest RAWR heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 29, 2007 7:14 am
wilkus Jukatan Sasuke jest emo mrgreen  UAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA *turla sie po podlodze* wielbie Cie! to jest RAWR heart Btw. z którego to było odcinku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|