Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
Jestem wsiokiem Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Lubisz te gre?
  TAK, KURNA! Wszyscy jom lubiom ^^
View Results

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat Jun 02, 2007 12:04 am

Jukatan
do tej kopalni dostajesz sie w zime, jak zamarznie jezioro.

a zegarek musisz miec, aby rozbudowac dom, so, kiedys bedziecie musieli go kupic i tak i tak wink
łaaał... biggrin
a powiesz mi jeszcze może co z tą cudaczną wieżą? heart whee
PostPosted: Sat Jun 02, 2007 1:31 am

to żadna ściema, jezioro zamarza. Zegarek w koncu i tak kupisz wink jak bedzie Cie na niego stac smile

a ta wieza to wieza skladowa na pasze dla krow. Nic tam nie wrzucasz, automatycznie sie pojawia gdy tylko zetniesz trawe (trawe sie kupuje w sklepie i sieje) Nie wyjmujesz jej stamtad tylko ze srodka kobylarni. Paniała? mrgreen

ew. moze miec jakies ukryte znaczenie, o ktorym nie mam pojecia oO

Jukatan

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Sat Jun 02, 2007 1:57 am

Jukatan
to żadna ściema, jezioro zamarza. Zegarek w koncu i tak kupisz wink jak bedzie Cie na niego stac smile

a ta wieza to wieza skladowa na pasze dla krow. Nic tam nie wrzucasz, automatycznie sie pojawia gdy tylko zetniesz trawe (trawe sie kupuje w sklepie i sieje) Nie wyjmujesz jej stamtad tylko ze srodka kobylarni. Paniała? mrgreen

myślę, że jest to jakaś ukryta alegoria harmonii Wszechświata... rolleyes xd
PostPosted: Sat Jun 02, 2007 2:44 am

Daedhel
Jukatan

myślę, że jest to jakaś ukryta alegoria harmonii Wszechświata... rolleyes xd
na pewno ;D

Jukatan

Flynnes

PostPosted: Sat Jun 02, 2007 4:04 am

jak dawno w to nie gralam... rofl
PostPosted: Sat Jun 02, 2007 10:44 am

zaczynam się stresować. Najpierw nie kupiłam lustra, więc gram od początku. Jestem na 12 dniu wiosny, zaraz wyścigi, a miałam tylko ofertę zegarka... Czy ktoś może pamięta, kiedy można lustro kupić? neutral

Carcassandra

Anxious Carpenter

Jukatan

PostPosted: Sat Jun 02, 2007 11:15 am

niepotrzebnie restartowalas smile mozesz grac nieograniczona ilosc czasu i kupowac sprzety jeden po drugim, nawet w duzych odstepach czasu ;P
PostPosted: Sat Jun 02, 2007 1:03 pm

A ja zakosiłam dużą kasę w lato, zasiałam dużio ananasów i zarobiłam jakieś 180 tysięcy cool

Insane Lady-sama

Jukatan

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 1:04 am

Andareen
A ja zakosiłam dużą kasę w lato, zasiałam dużio ananasów i zarobiłam jakieś 180 tysięcy cool
własnie, ananasy to podstawa biznesu.

Każdej roślinki sprzedajcie po 100 egzemplaryz, a dostaniecie czwarte nasionka, bedzie je mozna kupic mrgreen
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 6:20 am

Jukatan
niepotrzebnie restartowalas smile mozesz grac nieograniczona ilosc czasu i kupowac sprzety jeden po drugim, nawet w duzych odstepach czasu ;P
czyli jak kupię ten durny zegar ścienny, to pojawi się oferta lustra??? To nie jest żaden glitch? Bo poprzednio pierwszą dostałam ofertę lustra, więc pomyślałam sobie, że skoro wciąż jej nie ma, to może być jakiś bykol... sweatdrop xp

Jukatan, Ty masz chyba tytuł Profesora Harvest Moon. Tak mi to właśnie wygląda. 3nodding

Carcassandra

Anxious Carpenter

shilian90

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 11:54 pm

a mi wcielo wszystkie sejwy i jestem szmutna.
trudno odrobi sie. XDD
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 11:56 pm

Daedhel
Jukatan
czyli jak kupię ten durny zegar ścienny, to pojawi się oferta lustra??? To nie jest żaden glitch? Bo poprzednio pierwszą dostałam ofertę lustra, więc pomyślałam sobie, że skoro wciąż jej nie ma, to może być jakiś bykol... sweatdrop xp

Jukatan, Ty masz chyba tytuł Profesora Harvest Moon. Tak mi to właśnie wygląda. 3nodding
to jest losowo, ja miałam lustro na samym końcu, bo uzupełnieniu całej kuchni o.O

no może i profesor, ile ja w to grałam... ze dwa razy w wersje dla mężczyzn i przynajmniej trzy dla kobiet, nie móiąc o grach na GBC i SNES xD

Jukatan

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 3:12 am

Jukatan
to jest losowo, ja miałam lustro na samym końcu, bo uzupełnieniu całej kuchni o.O

no może i profesor, ile ja w to grałam... ze dwa razy w wersje dla mężczyzn i przynajmniej trzy dla kobiet, nie móiąc o grach na GBC i SNES xD
eek nio nieźle... rolleyes
PostPosted: Mon Jun 04, 2007 3:33 am

maniak.

Madame Zebrovna

Naughty Phantom

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 11:19 am

ZebraDeath
maniak.
nie żaden maniak, tylko Pani Profesor. Psze Psorki, (tak, teraz następuje kolejne pytanie) jak się zakłada biżuterię lub używa kosmetyków? Próbowałam być domyślna i robić to przed lustrem, ale tak się nie da... sweatdrop
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<] 1 2 3 ... 5 6 7 8 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces