|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 5:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 12:39 pm
i dupa do kompletu. doktorze Yajo, mamy tu poważne schorzenie niedopieszczenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 12:09 pm
Niedopieszczenie można załatwić "ręcznie". To raczej kompleks chorobowy mający charakter egzystencjalny... *zadowolony, że ma takie modne problemy* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 2:38 pm
To raczej nie było do ciebie kmmmieciu. *zaciąga pacjentkę za parawan*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 21, 2008 12:32 pm
Yajo To raczej nie było do ciebie kmmmieciu. *zaciąga pacjentkę za parawan* No i wyjątkowo zajebiście jestem z tego zadowolony twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 23, 2008 6:56 am
Yajo To raczej nie było do ciebie kmmmieciu. *zaciąga pacjentkę za parawan* *och och*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 27, 2008 11:02 am
*cenzurka menzurka* ichabot Yajo To raczej nie było do ciebie kmmmieciu. *zaciąga pacjentkę za parawan* No i wyjątkowo zajebiście jestem z tego zadowolony twisted No raczej nie, później będzie jeszcze gorzej.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 15, 2008 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 12, 2009 10:08 am
Hehe poczytałam sobie waszą rozmowe,niektóre teksty mmnie tak rozbawiły ze spadłam pare razy z krzesła.Apropo mędkich dziwek.Gdzie jest na gaii polski burdel by se taka sprawić ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 18, 2009 1:07 pm
Przepraszam, a gdzie ty wpłaciłaś te 100 goldów wpisowego? Witamy na pokładzie pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 4:30 am
A mam ci wpłacić? Ja nic o tym nie wiem. To jak się wpisuje to nie pobiera się automatycznie? To pierwsza gildia do jakiej się zapisałam więc dużo o takich sprawach to nie wiem. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 10:22 am
Możesz mi wpłacić jak chcesz whee
Ale pobiera automatycznie. Ja tylko Ci daję wskazówki, gdzie tego burdelu szukać! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 19, 2009 12:50 pm
Jakoś nie jestem najlepsza w zagadkach sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|