|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 9:26 am
degenerat zmora13 degenerat zmora13 degenerat Yajo Zeeeeeeeeeeeeeeeebeeeeeeeeeeer, ona chce trójkąta z Twoim męskim dziffkiem. Co Ty na to? Ścierwo scream Sam sie ścierwuj męska świnio szowinistyczna scream Ohh.. Mów mi tak jeszcze heart Chciałbys smieciu stare Nooo. Więc mówisz że łykasz krowie placki? mrgreen Nie krowie tylko bycze pojebie, to jest bardziej kurwa machowate cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 9:26 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 27, 2007 12:35 pm
*rozglada sie* przepraszam pania bardzo *ciagnie zmore za spodnice* ktoredy do toalety?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 6:27 am
Do toalety albo tam *pokazuje palcem na toi toia na budowie* albo tam *pokazuje krzaczki* albo ewentualnie tam, dla odważnych *pokazuje rozlatujący sie wychodek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 7:26 am
A ty co sie interesujesz?? pani sie pytalam *kopie Yajo w kostke* to ja z krzaczkow skorzystam, moze jakis ladny gwalciciel bedzie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 28, 2007 11:45 am
Czego mnie kurwa kopiesz?! Przypierdolić Ci w zamian?! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 29, 2007 2:49 pm
Justinka A ty co sie interesujesz?? pani sie pytalam *kopie Yajo w kostke* to ja z krzaczkow skorzystam, moze jakis ladny gwalciciel bedzie ^^ Mam iśc z Tobą? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 12:05 pm
Yajo Czego mnie kurwa kopiesz?! Przypierdolić Ci w zamian?! scream Nie badz taki niegrzeczny panie kolezko... Bez stresu ziooom;] Zmora jak sie przebierzesz za ladnego gwalciciela t9o zapraszam biggrin no chyba, ze bedziesz miala torbe na glowie i sztucznego penisa to moze byc;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 10, 2007 12:56 pm
Mam młotek twisted Dla mnie może być. A zeby twarz zasłonic to se mogę loczki na niej pozwiązac cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 5:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 7:14 am
Baranina ZebraDeath Kyoko Suomi Yajo Jak dostaniesz wpierdol od pani kapitan do zobaczysz pindo pirate zobacze kurwa chyba jak sika ze strachu przede mna nie zwykłam sikać w miejscach publicznych, jak ty, przejechana kurwo. a ja cie zebra widzialam jak machasz lapka na trasie warszawa katowice mrgreen A, to ty byłaś tą rudą lafiryndą co mi taksę na cycki podjebała? oczy ci wychujam za to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 27, 2008 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 11, 2008 12:33 pm
dawnoś nie jechał po lesie w bagażniku, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 20, 2008 12:20 pm
ZebraDeath dawnoś nie jechał po lesie w bagażniku, co? A cóż to bagażnik, pani. Nigdym nie słyszał o czymś takim? Li to wóz, li to ptak? Mówcie, a wysłucham z najwyższą przyjemnością biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|