|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 1:24 pm
Zaraz Wam zrobie Sajgon stulecia twisted
*rzuca się na nie ze swoją gitarą*
*biegnie, biegnie*
*zatrzymuje się żeby zawiązać but*
*biegnie*
HAHA! FEEL MY GITARA!
*już ma pierdyknąć Run w głowę, ale podłoga pod nią się otwiera i spaaaada w dół*
*słychać głuchy odgłos upadku*
*z wnętrza ziemi~~* Oł szit! Tu są ślimaki O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 1:28 pm
*wypłakała już tyle łez, że zrobiła się z tego rzeka, która przy dziurze w podłodze przemienia sie w wodospad zalewając wnętrze Ziemii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 1:43 pm
Ej, ślimaki potopisz! scream
*dostaje olśnienia, wykorzystuje wodę i swoje zdolności pływackie i wypływa na powierzchnię*
*ociekając wodą* Ciocia Zagłada wróciła twisted Bójcie się!
*składa rączki jak Ed gdy ma zamiar użyć alchemii*
Zaraz staniecie się wybranymi przez los świadkami mojego geniuszu alchemicznego i żywą dokumentacją dnia w którym do historii światowej przejdę jako blablablablabla lubię fistaszki blablablablab drżyjcie przed moim Mieczem Śmier...
*z rąk wyskakuje jej ruda śwnika morska*
...ci? O.o Gah, co to za szajz znowu?! scream Miałbyć miecz na trzy metry i jeźdżcy apokalipsy!
* śwnika poczuła się urażona, skoczyła jej na twarz i wściekle piszcząc przyprawiła ją o parę zadrapań*
Cholera, second mirax gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 1:51 pm
*podnosi głowe, widząc co się przytrafiło Wiedzmince wybucha smiechem* rofl rofl rofl
*probuje sie podniesc, wstaje, przyglada sie znow Wiedzmince i znow wybucha smiechem* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 20, 2007 2:10 pm
*zostałą zgaszona, jedynei włosy mają ognistą formę...* ZelCiri exclaim *biegnie jej na ratunek* *wyciąga Plushi Hammera ((c)) i wali świnkę nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:25 am
* świnka wyczuła zagrożenie i w ostatniej chwili uciekła, przez co z młotka oberwała Asiunia*
... skowronki widzę! *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 2:46 am
eek ............. ............... ................... sweatdrop sweatdrop sweatdrop
Przepraszam Cię, ZelCiri sweatdrop ...celowałam w świnkę sweatdrop ....chodu!!!!! *ucieka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 3:36 am
*podstawia noge Runyi, która sie przewraca*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 4:35 am
*dogaduje się ze śwniką, wkłada jej w pyszczek Friend Requesta i wysyła do Tay*
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 4:46 am
*łapie świnke w biegu, ściska, całuje, podpisuje się pod Friend Requesta heart i odsyła do Wiedzminki z paczuszką ciasteczek* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 4:59 am
*zabiera ciastka, a świnkę wkłada do akwarium w którym świnka ma willę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 9:30 am
*kwaśno do Tay* Dzięki...a teraz pozwól mi pójść w ustronne miejsce....*wolno człapie, trzymajac się za głowę* *po dłuższej chwili wraca* *włosy nie wróciły do normalności, więc musiała zabandażować głowę i zabezpieczyć czarem ochronnym w postaci aureoli. Przebrała się, wachlarzem zakrywa część bandaży i Plushi Hammera ((c))* Gdzie jest świnka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 21, 2007 12:30 pm
kamilka3d *zabiera ciastka, a świnkę wkłada do akwarium w którym świnka ma willę* *mierzy ją zawistnym wzrokiem, przez co po chwili Kamilka wpada w doła na trzy dni, a ona w tym czasie wyjmuje świnkę z akwarium i psitula się do niej 4laugh * Zefirku, nic ci nie zrobili? Mój Zefirku kochany, już nas nigdy nie rozdzielą! whee *serduszka zamiast oczu u Asiuni i Zefirka, reszta (poza zdołowaną Kamcią) w ciszy przygląda się, co miłość do futrzastych zwierzaków może zrobić z człowiekiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Oct 22, 2007 3:09 am
*wkopuje się spod ziemi ze swoimi piekielnymi pieskami i każe im atakować wiedzminkę*
Oto moja zemsta za wpakowanie mnie na TRZY DNI W CIEMNOŚĆ!!!!!!!!! BEZ ŚWIATŁA, JEDZENIA, WODY I OGRZEWANIA!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|